ĐILASE, ZAR I NA VASKRS LAŽEŠ? Palma reagovao na tvrdnje o obijanju stana Katarine Jokić

Novosti online

01. 05. 2021. u 20:32

POVODOM današnje vesti koja se pojavila u pojedinim medijima da su na stanu Katarine Jokić, funkcionerke Đilasove stranke u Jagodini obijena vrata, medijima se obratio predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

ЂИЛАСЕ, ЗАР И НА ВАСКРС ЛАЖЕШ? Палма реаговао на тврдње о обијању стана Катарине Јокић

FOTO:Z.Gligorijević

Saopštenje Dragana Markovića Palme prenosimo u celosti:

- Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, objavila je na svom tviter nalogu lažnu vest da su odbijena vrata na stanu Katarine Jokić, funkcionerke Đilasove stranke u Jagodini. Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, je odmah uprla prst u mene, još jednom me lažno optuživši kao nalogodavca. Čak je pozvala i Republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac da "traži privođenje i spreči zastrašivanje ljudi". 

Policijska uprava u Jagodini je odmah reagovala na prijavu sina te članice Đilasove stranke, izvršila uviđaj i utvrdili su da na vratima tog stana nema tragova obijanja, niti razvaljivanja. Zvanično smo zatražili i dobili zapisnik PU u Jagodini koji vam prilažemo. 

U svojoj laži su čak izjavili da su izvršioci prethodno skinuli sijalice iznad ulaza u stan, kako bi prikrili identitete od komšija, iako su navodno komšije sve potvrdile policiji. 

Sve je laž! 

Đilase zar i na Vaskrs lažeš! 

Đilase to da si okružen kriminalcima, da si siledžija, da tukao si tasta i ženu a nisi odgovarao jer je neko zataškao, ja sam za to pokazao zvanične dokaze. Službenu belešku da si napao ženu i tukao tasta nisu potpisali lažni svedoci koje ti koristiš protiv mene, već tvoja bivša supruga Iva Đilas. Tvoja radnica Marinika Tepić poziva Zagorku Dolovac da reaguje na vaše laži a ja pozivam Zagorku Dolovac da reaguje po službenoj belešci koju je potpisala tvoja bivša supruga i da reaguje na navode da si dok si bio na vlasti zaradio ogromne pare. 

Za sve vaše laži bićete tuženi. Greh je Đilase lagati, a na Vaskrs lagati je još veći greh" izjavio je Dragan Marković Palma

A evo i saopštenja Policijske uprave u Jagodini:

Foto: MUP

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati