PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO LAŠETU: Prijateljski odnosi sa Nemačkom su od izuzetnog značaja za Srbiju

Novosti online

20. 04. 2021. u 13:46

ARMIN Lašet izabran za je novog predsednika Demohrišćanske unije (CDU).

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО ЛАШЕТУ: Пријатељски односи са Немачком су од изузетног значаја за Србију

D.Milovanović

Predsednik Vučić je čestitao Lašetu i naglasio da su dobri odnosi sa Nemačkom od izuzetnog značaja za Srbiju.

- Čestitam @ArminLaschet na izboru uz najbolje želje da #CDU vodi do pobede. Dobri i prijateljski odnosi sa Nemačkom, za Srbiju su od izuzetnog značaja.

Podsetimo, trka za kandidata za budućeg nemačkog kancelara koalicije CDU/CSU je završena i unioniste će na parlamentarnim izborima u septembru predvodti šef CDU Armin Lašet.

Predsedništvo CDU se u većini izjasnilo u korist Lašeta - njega je podržao 31 član, dok je devet bilo za lidera CSU Markusa Sedera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (72)

BOGDAN

21.04.2021. 07:25

@stevo - Stevo. BAS SI U PRAVO NEMACKA JE NAS PRIJATEL BOMBARDIRALI NAS I OKUPIRALI 3 PUTA U JEDAN VEK,100.za.JEDAN I PUNI VAGONI ZA KONCENTRACIONI LOGOR .NEMCI NEMAJU PRIJATELE ONI RADE SAMO STO JE U NJIHOV INTERES I NISTO DRUGO. NJIMA NISU POTREBNI PRIJATELI NEGO KUPCI KOJI MOZE DA PLATE NJIHOVU ROBU.

Mijo

20.04.2021. 14:48

Smatram da je naš predsednik postupio ispravno i da smo uvek imali dobru saradnju sa Nemačkom očekujem u budućnosti da nastavimo samo ovako ovo je od ključnnog značaja za dalji razvoj i napredak naše zemlje.

Kole

20.04.2021. 14:51

Nemci su nam uvek bili pravi prijatelji i od novog izabranog kandidata očekujem veliku podršku i velike investicije Nemačke u našu zemlju. Uvek smo gradili čelično prijateljstvo tako treba da nastavimo i u budućnosti.

Peki

20.04.2021. 14:53

Ovakav vid saradnje je od velikog i ključnog značaja za dalji napredak i razvoj naše zemlje samo treba ovako da nastavimo da sa svima u svetu gradimo dobre diplomatske odnose to je veoma važan faktor za našu zemlju iza nove invesitcije.

Ivana

20.04.2021. 21:05

Vreme je da Srbija i Nemačka imaju jake prijateljske veze , da grade prave prijateljske odnose. Aleksandar Vučić je jedini ozbiljan političar koji može da ostvari veze sa Nemačkom.

BOGDAN

21.04.2021. 07:00

ODNOSI SA NEMACKOM SU ZAVISNI I POSLUSNI,SRBIMA JE POTREBNO ZAPOSLJENE A NEMCIMA JE POTREBNA JEVTINA RADNA SNAGA I JEVTINE SUROVINE ZA NJIHOVU INDUSTRIJU.NEMCI NIKAD SRBE NISU VIDELI ZA PRIJATELE A NEMA I POTREBE .