PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić će večeras od 20 časova iz Beograda biti gost uživo emisije sa Senadom Hadžifejzovićem za "Face TV".

Komentari (51)

Maja

20.04.2021. 16:03

@mesa - Pa bas da je gotov, nije. Ovaj Senad mu nije ni do kolena. Nesto je pokusavao, ponavljao glupa pitanja, verovatno to prolazi tamo na Bascarsiji, ali kod Vucica tesko.

Dubravka

20.04.2021. 17:50

@mesa - Cijelo vrijeme je Senad pokušavao provocirati. Njegova pitanja su bila dugačka, sam je prvo odgovarao na njih. Daleko više je govorio nego predsjednik. Trudio se Senad iz Raške oblasti sa visine gledati na predsednika. Ponašao se bez imalo respekta pred ličnošću pred kojom sjedi. Tako se nisu ponašali ni oni koji su Senadovu porodicu poturčili. Ponašao se provokativno i dugačko objašnjavajući i predavajući poklon predsjedniku. Predsjednik ga je spustio na zemlju kada je predao poklon Senadu. Podsjetio ga je na porijeklo i početak karijere.

Ilija

19.04.2021. 13:12

Uživaću gledajući ovu emsijiu mnogo toga očekujem da bude rečeno od strane našeg predsednika a tiče se upravo naše zemlje. Jedva čekam početka ove emisije.

Anastasija Jovic

19.04.2021. 13:54

Ovo cenim bas puno. Na kraju proslog intervjua koji je trajao bas kratko, Vucic je obecao da ce dati duzi intervju do kraja aprila i evo ispunio je. Na tim malim delima moze da se vidi ko je covek, a ko ne...

Srbijo Zuta kuco

19.04.2021. 16:07

Da li ce se setiti da kaze Hadzifjzovicu da muslimani nisu narod jer njihovo poimanje nacije nije isto kao i nase. Muslimani imaju samo jednu naciju koju zovu UMA i njoj pripadaju svi muslimani sveta. Ako mi ne verujete, procicajte Islamsku deklaraciju Alije Izetbegovica u kojoj on izricito kaze da ne moze biti mira izmedju islmske i svetovne vlasti. On je time objavio rat tekovinama nase civilizacije i zalozio se za islamsku drzavu zasnovanu na serijatskom pravu. Vracanja u srednji vek nema.

Sljiwoo

19.04.2021. 16:27

Na prvi pogled primecujem nonsarlanciju i "opusten" vizuelni pristup kod gospodina novinara...To je vid ponizavanja Predsednika Republike kao i Republike Srbije..Cudi me da je to protokol Predsednika i biro za komunikaciju sa javnoscu dozvolio..Gospodin Hadzifejzovic nepravi zabavnu reportazu u mahali..vec intervijuise Predsednika najvece i najace drzave balkana..Predpodstavljam da ce biti neprijatnih i nedobronamjernih konstatacija i pitanja od strane propagandiste Senada Hadzifejzovica,kao i da ce se Gospodin Vucic snaci i pokazati jakim u svetlu dobrih namera i plemenitosti,kao i dobrih dela,koja su evidentna..Videcemo..

stevo

19.04.2021. 17:33

Vecerasnji intervju ce biti ite kako zanimljiv iz razloga sto ce se govoriti o svim aktuelnim temama iz zemlje i regiona..kao i o tome kako se odvija proces vakcinacije

Maja

20.04.2021. 15:08

Pa bas da je gotov Vucic, nije. Gledala celu emisiju. Senad je bio sasvim pristojan, ali daleko od profesionalnosti i realnosti. Stalno se nesto becio, prica kafanska i na kraju nista pametno nije pitao. Ponavlja glupa pitanja na koja mu je Vucic konkretno i jasno odgovarao. Bosanska, Sarajevska svakodnevna politika se zasniva na mrznji protiv Srba i Senad je sve vreme to potencirao, i nazalost po ustaljenom patronu, izbegavaju se srpske zrtve i njihov, bosanski udeo u kravom ratu i raspadu Jugoslavije? Znaci oni (muslimani) su tu samo kao zrtve, a proterani i ubijeni Srbi, pocevsi od ubijanja svatova na Bascarsiji i inicijaciji krvavog pira bosanskih muslimana, to kao nista, jel da Senade? U svakom sluicaju losa isprazna Sarajevska prica bez rezultata i realne podloge. Drugim recima Senade, krivi ste i vi i to do guse. E kada se vi malo osvestite, mozda i razumete sta vam je Vucic hteo da kaze? Nije ni cudo ona bivsa posaliica iz Juge o bosancima. A za Vucica i njegov nastup sve pohvale i podrska da samo nastavi tako. Oni slobodno neka tapkaju u mraku. Isto kao i Senadovi drugari iz njima bliskih po narativu bratskih republika, Hrvatskoj i Crnoj Gri. Tamo je definitivno pao mrak.