DR Rudolf Henzel (Hänsel) uputio je otvoreno pismo Tomasu Šibu, ambasadoru Nemačke u Srbiji.

Miki

13.04.2021. 12:47

Sigurno da ima veliki broj Nemaca koji se ne podrzava misljenje nemackog Ambasadora u Srbiji... U svakom narodu ima dobrih i losih, ali ocigledno da je u USA dosla garnitura na vlast koja je protektorat Vladara iz senki i da zbog toga ovaj Ambasador menja stav!

Predrag

13.04.2021. 13:07

Kada se samo setim koliko su se Hrvati, ali bas svi Hrvati, radovali kada su NATO bombe pocele da padaju na Srbiju. I dan danas osecam taj gnev, ljutnju i mrznju prema tom narodu zbog tog gesta. Govor mrznje, ovde na internetu, mi nije dovoljan da iskazem svoje negodovanje zbog tih njihovih prljavi misli i osecanje, zar nam se nisu osvetili dovoljno u Jasenovcu. Cijeloj toj naciji je potreban jedan dobar psiholog. Mir svetu, blagostanje narodima!!!

Dejan

14.04.2021. 21:40

@Predrag - @Predrag: Vas komentar, citiram:"zar nam se nisu osvetili dovoljno u Jasenovcu." me je ostavio bez teksta: osvetili za STA? Ustaski monstrumi su bila osveta za STA? Sta je Srpski narod ucinio nazao toj izopacenoj bagri i monstrimima da bi se u Jasenovcu pocinili onakvi monstruoziteti? 1918 i 1945 su, iako gubitnici, zlocinci i fasisti, primljeni medju pobetnike i vecne anti-fasiste. Sta je Srpski narod ucinio da bi se taj olos svetio u Jasenovcu?!

Zoran Petrović

13.04.2021. 13:43

Još ga niste proterali.. ? Pa jel se to plašite nemaca jer im ulazite u zadnjicu zbog njihovih ulaganja..?? Za kojom EU mi težimo ? Jer to ova koja čuti i samim tim podržava ustaske cermonije ? Ko je taj Srbin koji klekne pred takvim stavovima radi neke bedne koristi ? SRBIJO PROBUDI SE.

Mija

13.04.2021. 13:59

Ovakvim moralno osakacenim osobama nije mjesto na ni medju ljudima a kamo li na ovakvom položaju. Odmah mu pokazati izlazna vrata iz Srbije , bez prava na povrat?

Mama

13.04.2021. 14:15

Ispravan stav pravednog,obrazovanog i kulturnog coveka!Hvala gospodine iako smatram da je to normalna reakcija normalnog co eka! Na zalost to se ne moze reci za Nemackog ambasadora koji predstavlja celu naciju i samim tim i misljenju o nemacke nacije.Cast izuzetcima.

ZAvram

14.04.2021. 21:01

Какав бриљантан ум, колико племенитости, осећајности и истине о агресији НАТО на СР Југославију, колико разумевања за српски народ...Желим господину Хензелу и његовој породици челично здравље, и сву срећу овога света, коју је завредио сваком својом речи и мисли...Ecce homo!!! Сетих се и очевих родитеља, који су се били спријатељили са немачким војником, позорником, који се стално смејао и говорио "данке". Он је помагао при ношењу хране за свиње, а моји су му захваљивали порцијама сувог меса. Моја нана Даница је у почетку мислила са се он њој обраћа, и да је војник од милоште зове Данке, све док јој деда није објаснио да се Немац овом речи захваљује за сваку ситницу.