EKSKLUZIVNO - General-pukovnik Leonid Ivašov: Vašington dao zeleno svetlo Albancima za vojnu bazu

B. Vlahović-D. Vujičić

11. 04. 2021. u 09:00

OPRAVDANA je zabrinutost Srba zbog planova Albanaca da naprave vojnu bazu za svoje jedinice na brdu Crnuša nedaleko od severne Kosovske Mitrovice. A Amerikanci su neiskreni kad kažu da je to autonomna odluka Albanaca sa Kosova. Kad bi neki američki pukovnik, da ne kažem general, ili važniji političar, rekao kosovskim Albancima da ne prave takvu bazu razgovora o tome više ne bi bilo.

Ramamti Ezer

11.04.2021. 10:26

Amerika, Rusija, Kina i druge političke i vojne sile sveta su u Bibliji nazvane odličnim imenom - divlje zveri. One su dobile vlast na odredjeno vreme da izigravaju dežurne policajce svuda po svetu u manjoj ili većoj meri i da se protive Božjoj Vladavini za čiji dolazak milioni ljudi svakodnevno mole u molitvi 'Oče nas'. Ali to protivljenje će ove sile uskoro kostati postojanja, jer će biti unistene u svetom Božjem ratu Armagedonu. A na Kosovu postoje muskarci, žene i deca koji se ne uče ratovanju i ne mrze Srbe ako su Albanci i obrnuto, jer svi ujedinjeno obožavaju Boga mira i ljubavi, Oca Isusa Hrista - Jehovu.

retroaktivan

11.04.2021. 11:32

Sto vise budete cekali Ukrajinci ce biti bolje spremljeni i vise konvertovani ka zapadu sto i jeste cilj. A poslije ce malim koracima uci u NATO i onda cete imati sirok front NATO trupa na svojim granicama.