"NISAM ODUŠEVLJEN POTEZIMA CRNE GORE": Vučić - NJihov je izbor, mi brinemo o našem narodu

Novosti online

05. 04. 2021. u 21:58

НИСАМ ОДУШЕВЉЕН ПОТЕЗИМА ЦРНЕ ГОРЕ: Вучић - Њихов је избор, ми бринемо о нашем народу

Foto: Printscreen

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić večeras se obraća naciji iz studija televizije "Vesti".

Govorio je i o predsedniku Vlade Crne Gore Zdravku Krivokapiću koji je pokrenuo postupak smene ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

Predsednik je rekao da nije oduševljen potezima novih crnogorskih vlasti, i da je njima važnije šta misle o njima u Stejt departmentu.

- NJihov je izbor, mi ćemo da brinemo o našem srpskom narodu, to je u skladu sa svim normama i pravom, i to ne može niko da nam zabrani. A što se tiče njihove politike, možda su se neki ljudi nadali da će biti mnogo drugačije, ja sam se nadao da će da bude drugačije. U svakom slučaju mi ćemo da se trudimo da gradimo sa njima najbliže moguće odnose - kazao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Jovana

05.04.2021. 22:42

Нико није одушевљен политиком и одлукама Црне Горе, али драго нам је да им наша земља помаже, јер ипак смо ми братски народ!

Natasa

07.04.2021. 13:07

Sve je pocelo raspadom Jugoslavije,ovako rasparcani smo lak zalogaj za ove pokvarenjake sa zapada.Dobro su proucili nase mane i razlike i pomocu njih manipulisu,mogu tako doveka,ziveti od naseg duznickog ropstva.Sve odluke moraju biti pogresne,kad se bezi od jednog zla pa upadne u vece.Ovo je nasa sudbina ,kad nismo znali da cuvamo sta smo imali,ako ne zbog ljubavi,ono bar iz prakticnih razloga.