PREDSEDNIK Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović rekao je u emisiji "Probudi se" da nijedan predsednik ne ide na duele nigde u svetu, te tako neće ni u Srbiji.

Komentari (21)

star

30.03.2021. 14:12

Ne znam samo ko bi to mogao da izađe na duel sa našim predsednikom, koji politiku drži u malom prstu i ne samo to, ima rečnik da se može odupreti na adekvatan način, na bolo koji napad svakog političara u svetu, a ne samo u Srbiji.

star

30.03.2021. 14:13

U potpunosti se slažem sa gospodinom Jovanovićem, nema takvog čoveka sa kime bi Vučić mogao ući u duel u Srbiji, a njih ima svakodnevno sa političarima širom sveta.

Milena

30.03.2021. 18:00

Mnogi nisu ni dorasli Vucicu da bi isao s njima na duel. Pojedinci iz jadne i bedne opozicije daju mnogo sebi na znacaju al su u sustini totalno nebitni.

Beba

30.03.2021. 18:02

Dueli su proslost, 21. je vek. Ljudi koji nemaju jasan plan i program koji zastupaju, niti rezultate iza sebe traze tv duele kako bi napadima na protivnika skrenuli paznju na sebe, to se tako ne radi.

gox

31.03.2021. 08:15

Za gradjane Srbije ne bi bilo dobro ako bi se predsednik bavio tv duelima. Predsednik na najbolji moguci nacin obavlja svoju duznost i rezultati rada to govore.

Boba CH

31.03.2021. 12:33

Živim u Švajcarskoj, pratim zbivanja na cijelom njemačkom govornom području i nikada nije bilo duela. Duel žele neki tabloidi da bi mogli širiti tračeve i laži! Nažalost, naše novinarstvo je na niskom nivou. Poražavajuće je slušati novinare koji postavljaju pitanja predsjedniku na konferenciji za štampu. Pitanja su loše formulisana, ponavljaju rečenice, svodi se na tračeve, ne pokazuju znanje trenutne situacije, rječnik im je na nivou osnovne škole. Ni jedna konferenicja za štampu nije prošla bez pitanja o nekim tračevima tabloida. Kancelarka Merkel je na poslednjoj kandidaturi bila na tv, a sve bilo unaprijed pripremljeno, pitanja novinara u studiju, pitanja koje je ona unaprijed odabrala i imala već pripremljen odgovor. To nije tajna. Ni jedno pitanje nije bilo o političkim protivnicima niti bilo šta drugo do o privredi Njemačke.