OVAKO ĆE IZGLEDATI VLAST U KOSJERIĆU: Potpuna dominacija SNS, od 29 mandata osvojili 20!

Novosti online

28. 03. 2021. u 23:00

BIRAČKA mesta u Kosjeriću su zatvorena u 20 časova, a prema prvim preliminarnim informacijama u toj opštini Srpska napredna stranka je osvojila čak 67.23 odsto glasova.

ОВАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ВЛАСТ У КОСЈЕРИЋУ: Потпуна доминација СНС, од 29 мандата освојили 20!

Foto: S.M.J.

Izlaznost u Kosjeriću je bila rekordna, glasalo je čak 72 odsto građana, a ispod možete videti i kako će izgledati raspodela vlasti u toj opštini.

Od 29 mandata, "Aleksandar Vučić - za budućnost Kosjerića - Ivica Dačić" osvojila je čak 20 mesta u lokalnoj skupštini. "Nada za Kosjerić" - koalicija DSS-a i POKS osvojila je dva mandata, a isti broj mesta dobila je lista "Domaćini da pobede Milan Stamatović" - koalicija Zdrave Srbija i Nove Srbija.

Grupa građana "Čisti ljudi za čist Kosjerić" osvojila je 3 mandata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)