NAPREDNJACI UBEDLJIVI U KOSJERIĆU I ZAJEČARU: Saopšteni rezultati lokalnih izbora, u Preševu borba za treći mandat (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2021. u 21:36

PREDSEDNIK Izbornog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić obraća se javnosti nakon zatvaranja biračkih mesta u Zaječaru, Kosjeriću i Preševu.

НАПРЕДЊАЦИ УБЕДЉИВИ У КОСЈЕРИЋУ И ЗАЈЕЧАРУ: Саопштени резултати локалних избора, у Прешеву борба за трећи мандат (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Biračka mesta su zatvorena u 20 časova, a prema poslednjim podacima u Kosjeriću je glasalo više od 72 odsto birača, u Zaječaru 50 odsto dok je u Preševu na birališta izašlo oko 36 odsto upisanih glasača.

Glišić je saopštio da je u Kosjeriću SNS osvojila 67.23 odsto glasova, u Zaječaru 47 odsto, dok je lista Aleksandar Vučić - Za budućnost Preševa osvojila 6 odsto glasova.

- U Preševu se trenutno borimo za treći mandat, dok dva imamo sigurno. U toj opštini smo osvojili 1.204 glasa - rekao je Glišić, pa dodao:

- Želeo bih da čestitam svim učesnicima današnjih izbora. Apsolutno je jasno da će SNS imati apsolutnu većinu i u Zaječaru i u Kosjeriću. Želim i da se zahvalim svim građanima koji su u neverovatnom broju izašli na izbore, i da im obećam da će Srpska napredna stranka u naredne četiri godine vrlo odgovorno i požrtvovano raditi da ispuni sve što je obećano - rekao je Glišić.

Predsednik Izvršnog odbora SNS je rekao da su izbori protekli u najboljem redu, i da na to svi trebaju biti ponosni. On se osvrnuo i na tvrdnje opozicije da je Srpska napredna stranka dovodila pristalice u gradove gde se glasalo.

- Ja vam još jednom kažem, svako može da dovede članove. Ja sam u Lučanima gledao kako Boško Obradović izvodi svoje članove, kako Đilas ide kod svojih članova i traži da izađu na izbore. Da li ste nas čuli da smo im to zamerili. Pa niste. Obišao sam i štand na kom su bili aktivisti iz Čačka. Pa šta ako su bili. Valjda su iz iste stranke, i imaju pravo da dođu. Niko nikome ne brani da dođe i da podrži svoje političke istomišljenike. Samo nama branite to pravo. Stvarno ne znam šta je tu toliko tragično i strašno - rekao je Glišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (52)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!