MINISTARKA MIHAJLOVIĆ OCENILA: "Građani Srbije su već jednom rekli šta misle o Đilasu"

Tanjug

21. 03. 2021. u 16:11

POTPREDSEDNICA Vlade i ministarka rudarstva i energetike i članica Predsedništva Srpske napredne stranke, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je da su građani Srbije već jednom rekli šta misle o bivšem gradonačelniku Beograda i lideru SSP Draganu Đilasu kao političaru, i dodala da iza njegovih obećanja ne stoji nikakav program osim napada na političke protivnike.

МИНИСТАРКА МИХАЈЛОВИЋ ОЦЕНИЛА: Грађани Србије су већ једном рекли шта мисле о Ђиласу

Foto Tanjug

- Građani Srbije nisu zaboravili kako su živeli i kako je izgledala Srbija u vreme kad je na vlasti bio Dragan Đilas. Nisu zaboravili da oni koji danas obećavaju veće plate i penzije su isti oni koji su ostavili državu pred bankrotom, sa malim ugledom u svetu, koji nisu završili ni Koridor 10, i iza kojih nije ostao ni kilometar ne samo izgrađene, nego i rekonstruisane železnice - rekla je Mihajlović.

- Jasno je da Đilas pokušava da skrene pažnju sa drugih pitanja koja se vezuju za njegovo ime, kojima treba da se bave nadležni organi. Ali to nije ono što zanima građane, oni vide da se ovi političari bave sobom i svojim političkim protivnicima, dok građani traže odgovornost, rezultate i jasan program - navodi Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA: Moć kolektivne akcije