SANDRA BOŽIĆ: Đilas nema odgovor na pitanja odakle mu milioni na Mauricijusu (VIDEO)

Novosti online

21. 03. 2021. u 11:11

OVO nije prvi put da se Dragan Đilas ovako ophodi prema novinarima, izjavila je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić povodom neprimerenih komentara koje je Dragan Đilas uputio novinarki i pomoćniku glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti" za digitalna izdanja Andrijani Nešić na konferenciji za štampu.

САНДРА БОЖИЋ: Ђилас нема одговор на питања одакле му милиони на Маурицијусу (ВИДЕО)

Foto: Pink TV printskrin

- Široka je istorija. On je juče u jednom trenutku nastavio da vređa koleginicu iz "Večernjih novosti" i rekao joj jednu vrlo važnu stvar: "Vi ste bili bolji onog dana, počeli ste da radite posao za koji ste plaćeni", i onda se tu postavlja mnogo opasnije pitanje - ko plaća one koji postavljaju pogodna pitanja? Posebno uznemirava jer je ovo žena. On je pokušao da spusti na svoj nivo novinarku Andrijanu Nešić, naravno da u tome nije uspeo. Oni imaju slogan "Ima ko da pita", ima ko da pita, ali izgleda da nema ko da odgovori. Đilas nema odgovor na pitanja odakle ti milioni na Mauricijusu, koliko je utajio porez - rekla je Božić na TV Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (36)

star

21.03.2021. 14:19

Samo sa otkrivanjem validnih dokaza, kako su krenuli sjajni novinari iz Večernjih Novosti možemo saznati koliko je miliona evra Đilas probao da sakrije od naroda i države Srbije.