MILENKO JOVANOV O ĐILASU: Nudi šarene laže, građani znaju kakva je bila Srbija kada je on bio na vlasti!

Novosti online

20. 03. 2021. u 13:02

UMESTO da Srbiji objašnjava odakle mu računi po celom svetu, kako je došao do para koje se na tim računima nalaze i da li je platio porez Srbiji, Dragan Đilas građanima Srbije nudi šarene laže, sve u želji nekoga da prevari i da se bilo kako ponovo dočepa vlasti, kaže Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora SNS.

МИЛЕНКО ЈОВАНОВ О ЂИЛАСУ: Нуди шарене лаже, грађани знају каква је била Србија када је он био на власти!

Foto: Arhiva

- Međutim, građani Srbije dobro znaju kako je izgledala Srbija kada je Dragan Đilas bio na vlasti i dobro znaju da je to bilo vreme kada je podeljeno 500.000 otkaza, kada su fabrike zatvarane, a država propadala na svim poljima.

- Znaju građani, dakle, da je u to vreme sve u Srbiji stajalo, osim preprodaje reklamnih sekundi. Taj je biznis cvetao i radilo se u tri smene.

- I sada bi Đilas ponovo da stvari vrati u to vreme. Ponovo on i njegove kompanije da rade u tri smene, a narod da dobija otkaze - navodi Jovanov.

- Ali, uveriće se Đilas uskoro šta o njemu građani misle i da im na pamet ne pada da mu pomažu da otvara neke nove račune u malobrojnim državama u kojima ih već nema - dodaje Jovanov.

- A uveriće se i Đilas, da je Srbija ozbiljna i uređena država u kojoj institucije rade svoj posao i da to što je rešio da novinarima neće da odgovara na pitanja o računima u inostranstvu i milionima evra na njima, ne znači da neće odgovarati državnim organima. Naprotiv, odgovaraće! - zaključio je potpredsednik Glavnog odbora SNS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (27)