ZAKAZANA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Glavna tema borba protiv organizovanog kriminala

Novosti online

04. 03. 2021. u 14:03

SEDNICA Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji zakazana je za subotu u 18 sati.

ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ: Главна тема борба против организованог криминала

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala bude odložena Sednica saveta za nacionalnu bezbednost koja je bila zakazana za danas.

- Dobio sam određene informacije pa je moguće da pomerimo održavanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, velike su teme, ali to ćemo znati u roku naredna dva sata da ne bismo napravili formalno-pravnu grešku - rekao je tada Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li postoje neka nova sazanja u borbi države protiv kriminala.

U svakom slučaju ta borba će biti nastavljena i država će se brutalno, ozbiljno i odgovorno obračunati sa onima koji su mislili da je odsecanje glava onih kojim im se ne dopadaju način rešavanja problema, poručio je Vučić.

- Sve što mogu da kažem kada nam formalno pravne pretpostavke budu dozvolile i kada budemo sve činjenice stavili na sto i pokazali, narod u Srbji biće blago rečeno šokiran. Pa ću onda da pitam te stručnjake koga su štitili i da li bi voleli da se to bilo kome i bilo kome dogodi - rekao je Vučić.

(Informer.rs)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024