ŠEŠELJ RASKRINKAO HADŽIFEJZOVIĆA: Prvo i sam napao Marića, a onda ga odbranio od besmislenih optužbi (VIDEO)

Novosti online

04. 03. 2021. u 10:17

ШЕШЕЉ РАСКРИНКАО ХАЏИФЕЈЗОВИЋА: Прво и сам напао Марића, а онда га одбранио од бесмислених оптужби (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj otkrio je u jutarnjem programu Hepi TV da ga je nedavno voditelj Senad Hadžifejzović zvao u emisiju, iako je Hadžifejzović nedavno napadao Milomira Marića što zove lidera radikala u svoje emisije.

Šešelj je otkrio da ga je Hadžifejzović zvao preko saradnice i da je bilo predviđeno da su u njegovu emisiju uključi preko Skajpa, ali da mu je gostovanje otkazano. 

Prethodno, lider radikala je, u svom stilu, prigovarao i optuživao Milomira Marića da ne drži mnogo do novinarske etike i da mu "nije stalo do istine".

Marić se branio rečima da nije čitao tekstove koji su u "Dugi", dok je on bio glavni i odgovorni urednik, lažno optuživali dr Šešelja, te se šalio da ga optužuju da je "pao pod loš Šešeljev uticaj" i da je sad "veći Srbin od Šešelja". 

Predsednik SRS pohvalio je donaciju vakcina protiv virusa korona Srbije Bosni i Hercegovini.

Na činjenicu da je Hadžifejzović pitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića "da li je pucao na Sarajevu" i to u trenutku kada je Vučić uručio vakcine narodima BiH, dr Šešelj kaže da je to bio pokušaj provokacije.

Šešelj kaže da su "gluposti" tvrdnje da "Srbija želi da vakcinama izvrši genocid nad muslimanima", te da je uveren da je narod u BiH zahvalan na vakcinama koje će omogućiti da se od virusa korona zaštite medicinski radnici, ako se, kako kaže dr Šešelj, funkcioneri ne budu otimali za vakcine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)