VUČEVIĆ: Pozdravljam napore ministarke pravde da u ime Vlade sprovodi nepokolebljivu borbu protiv korupcije i kriminala

Novosti online

03. 03. 2021. u 14:56

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa ministarkom pravde Majom Popović. Ona je danas u poseti Gradu Novom Sadu, a pored predstavnika lokalne samouprave, posetiće i organe sudstva u gradu.

ВУЧЕВИЋ: Поздрављам напоре министарке правде да у име Владе спроводи непоколебљиву борбу против корупције и криминала

Foto: Instagram

Gradonačelnik je pozdravio njene napore da, u ime Vlade Srbije, sprovodi nepokolebljivu borbu protiv korupcije i kriminala. On se u razgovoru osvrnuo na prošlogodišnje dešavanje, kada je u cilju poboljšavanja uslova za rad Odeljenja za suzbijanje korupcije, završena rekonstrukcija prostorija u Višem sudu i Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, uz pomoć kompanije „Srbijagas“.

Oni su razgovarali i o planovima resornog ministarstva kada je reč o širenju kadrovskog plana vezanog za teritoriju pojedinih opština u Vojvodini, kao i o proširenju mreže sudova. Ministarka je naglasila i da je pre mesec dana imala sastanak u Novom Sadu sa predsednicom Osnovnog suda u Novom Sadu Tamarom Radović sa kojom je razgovarala o unapređenju rada Osnovnog suda u Novom Sadu putem rešavanja logističkih i kadrovskih pitanja.

Gradonačelnik i ministarka su razgovarali i o izgradnji nove Palate pravde u Novom Sadu koja je planirana na uglu ulica Maksima Gorkog i Stražilovske, čime će biti poboljšani uslovi rada zaposlenih u zgradi suda u Sutjeskoj ulici.

Gradonačelnik Vučević je ministarki Popović poželeo uspešan rad i da nastavi, zajedno sa svojim kolegama iz ministarstva, da čuva pravni poredak Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)