DOGAĐAJ u selu Račak, na oko 40 kilometara južno od Prištine, 15. januara 1999. godine, kada je u žestokom sukobu srpske policije s pripadnicima terorističke grupe OVK ubijeno 45 Albanaca, i dalje izaziva brojne kontroverzne reakcije jer je ovaj oružani obračun ubrzo zatim iskorišćen kao povod za bombardovanje SR Jugoslavije.

buki

15.01.2021. 10:20

Izjava sudije Marinković, da 2009 samo ona nije prošla reizbor, već je dovoljan razlog da se ovi Đilasovi nikad više ne vrate na vlast u našoj Srbiji. Koštuničino oslobađanje Haradinaja i 1.000 drugih terorista je potvrda za NIKAD VIŠE ,,DEMOKRATE,, NA VLAST.

Soko

15.01.2021. 11:26

Voker je samo jedna od Američkih zlikovaca koji terorišu ceo svet. Sad su se krvoloci uspaničili ,neide im na ruku to što nemaju Nobelovca Gorbačova a Putina se boje kao groma.Kina ih razbija ekonomski što lično nama ide u prilog.Sad više nesmeju avaksima niti da spuste guzu dole.Kauboji su najveće kukavice , to su pokazali u istrebljenju Indijanaca.Nisu smeli bez pušaka da im priđu.

zdenko

15.01.2021. 13:36

Belosvetska bitanga je inscenirala tzv masakr kojim je inicirano bombardovanje, unistavanje suverene zemlje, bez odobrenja UN i na kraju ta bitanga i ostale bitange razvijaju biznis na Kosovu i Metohiji. Jos ima obraza da se zali kako ga predsednik Srbije pominje u negativnom kontekstu. To normalni ljudi ne rade a ovaj i njemu slicni nisu ljudi.