"TVITER" RAT NAPREDNJAKA I ĐILASA: 6X19=619

Novosti online

14. 01. 2021. u 20:09

POSLANICI SNS Sandra Božić, Vladimir Orlić i Krsto Janjušević reagovali su na izjave Dragana Đilas objavljene na društvenoj mreži Tviter.

ТВИТЕР РАТ НАПРЕДЊАКА И ЂИЛАСА: 6X19=619

Jeremić i Đilas

Na Đilasovu izjavu da se ,,jednima oprašta porez, a od drugih se traži da ga plaćaju unapred", reaagovala je Sandra Božić.

- Porez u svakoj normalnoj državi moraju da plaćaju svi! Bez izuzetka! Populizam i huškačku politiku Đilas može da proda još jedino pajacima u svojim redovima! A, javnosti da objasni u kom poreskom raju leži 619M građana Srbije? Može i brat Gojko da se javi, čujem on je ipak ekspert! - napisala je Sandra Božić.

Krsto Janjušević je podsetio na priču o ,,Đilasovih 619 miliona evra".

- Znamo mi tu tvoju matematiku, 6h19= 619 miliona evra. Nema nauke koja može dokazati tvoju zaradu, a ko zna, možda u tužilaštvu nabave računaljke... Da mu pomognemo, 619 miliona evra podeljeno sa bratom = 29 Gojkovih nekretnina u centru Beograda - odgovorio je Đilasu Krsto Janjušević.

Na Đilasovu izjave reagovao je i Vladimir Orlić.

- Kaže Đilas: ništa da se ne naplati od poreza frilenserima, jer - ima i drugih koji nisu platili? Jeste, ima. Npr. oni što na svojim medijima političke oglase prijave kao "obične", pa ih posle "poklone" sami sebi. Da bi izbegli porez da plate državi. Zna Đilas najbolje kako to ide - napisao je Vladimir Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna