ISTORIČAR i publicista prof. dr Srđa Trifković izjavio je u jutarnjem programu Hepi tv komentarisao je to što su, posle izbora u Džordžiji, Republikanci u SAD izgubili kontrolu i nad Senatom.

Srbijo Zuta kuco

08.01.2021. 10:24

Apsolutno je u pravu. Na to treba dodati da komunisti preuzimaju kontrolu nad pravosudjem (za sada samo ne drze Vrhovni sud). To znaci da ce kontrolisati sve tri grane vlasti: zakonodavnu, izvrsnu i sudsku. Tako ce SAD, koje su se decenijama naoruzavale da bi porazile Varsavski pakt pasti pod kontrolu komunista bez ispaljenog metka. Kao u slucaju Jugolsvije koja je spremala vojsku za obracun sa spoljnim neprijateljem, pokazalo se da je pravi neprijatelj unutar drzave. Ne iskljucujte mogucnost raspleta kao u Jugoslaviji devedesetih godina proslog veka.

prellee

08.01.2021. 10:39

Sad će opet globalsiti uređivati WORLD po svojoj neobjektivnoj mjeri, kao i nasiljem i otimačinama. Ukratko se može reči, opet će biti višak krokodila a mala močvara. Oni ne mogu u svom dvorištu se bogatiti, probaće širom svijeta da otimaju, iskorištavaju i narode zavađaju, dobro oprobani metod. Ista ona grupa nasilnih ljudi, navodno boraca za ljudska prava, koja je vladala 90. godina. Ostala želja za osvajanjem i pokoravanjem drugih država i njihovih prirodnih bogastava...