SNEG IZAZVAO HAOS U CRNOJ GORI: U prekidu saobraćaj na putu Šavnik-Žabljak

M.D.

06. 01. 2021. u 15:07

СНЕГ ИЗАЗВАО ХАОС У ЦРНОЈ ГОРИ: У прекиду саобраћај на путу Шавник-Жабљак

Foto: M.D./Fejsbuk

ZBOG snega i mećave obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila na putu Šavnik-Žabljak, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Zbog odrona došlo je do prekida saobraćaja i na putu Plužine-Šćepan Polje.

Za vreme snežnih padavina zabranjen saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Ulazak i izlazak putnika iz Crne Gore obavlja se preko graničnih prelaza neprekidno tokom 24 sata svakodnevno, osim preko graničnih prelaza Vuča na putnom pravcu Rožaje-Tutin i graničnog prelaza Metaljka na putnom pravcu Pljevlja-Čajniče koji se obavlja u periodu od 7 do 19 sati.

U cilju zaštite stanovništva od novog koronavirusa zabranjuje se putnički medjugradski saobraćaj u vremenu od petka od 22.00 sata do ponedjeljka u 05.00 sati.

-Učesnike u saobraćaju očekuju nestabilne vremenske prilike sa mestimično i obilnim padavinama.U nižim zabilježena kiša a u višim planinskim predelima mestimično snežne padavine.Upozoravamo na povremene udare vetra kao i povećanu opasnost od odrona-upozoravaju iz Auto moto saveza CG.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)