STEFANOVIĆ: Tražimo hitnu reakciju zbog napada na Vučićevu porodicu!

Novosti online

26. 11. 2020. u 18:15

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović poručio je danas u Narodnoj skupštini da smo svi u Srbiji svedoci učestalih pretnji koje se upućuju porodici predsednika Aleksandra Vučića, ali i podjednako opasnih pokušaja relativizacije tih pretnji.

СТЕФАНОВИЋ: Тражимо хитну реакцију због напада на Вучићеву породицу!

Nebojša Stefanović

- Mi imamo, nažalost, jednu pojavu na koju sam već mnogo puta upozoravao, a to je da se porodici Aleksandra Vučića, pa čak i njegovom malenom Vukanu, preti na jedan vrlo brutalan način. Podjednaku opasnost predstavlja i činjenica da pojedini pokušavaju da stvore atmosferu da to deluje kao normalna stvar - kaže Stefanović.

- Nadležni organi moraju reagovati na pretnje, jer kakvu poruku u suprotnom šalju građanima - kada to mogu da urade predsedniku Srbije i članovima njegove porodice, šta drugi građani da očekuju? Zato tražimo oštru i hitnu reakciju nadležnog tužilaštva. I ovo nije pritisak na tužioce - dodaje ministar.

- Potrebno je da reaguju i izjasne se da li ima elemenata krivičnog dela i postupaju – rekao je ministar Stefanović, odgovarajući u Narodnoj skupštini na pitanja poslanika, i dodajući da se zakoni moraju poštovati i svi koji ih krše najoštrije sankcionisati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere