Pogledajte kako je Vučićev sin prokomentarisao izjavu oca o izborima u Americi

Novosti online

08. 11. 2020. u 00:42

Погледајте како је Вучићев син прокоментарисао изјаву оца о изборима у Америци

Aleksandar i Danilo Vučić foto: Instagram

STAV predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "nije mali miš i da ga niko neće naterati da se ulizuje" novoizabranom predsedniku SAD DŽozefu Bajdenu, naišao je na veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Jedan se, ipak, izdvojio. Reč je o postu predsednikovog sina Danila koji je ispod objave ove izjave šefa države napisao "Ponos", uz ikonicu muških mišića i srpsku trobojku.

Foto: Printskrin

Tekst potpisa

Inače, sin predsednika Vučića ne krije svoja patriotska osećanja, a prvi čovek Srbije je u nekoliko navrata otkrio da mu je sin prvenac, uz oca Anđelka, "konstruktivna nacionalna opozicija".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (64)

Mily

08.11.2020. 10:33

Vucic ce uvek da hoda uzdignute glave i nikome nece da se ulaguje, jer je dosta toga dobrog postigao za Srbiju u poslednjih osam godina i nema nameru da se ikome dodvorava, ko god on bio!

Srba

08.11.2020. 12:44

Nijedna zvanična Američka državna institucija to nije potvrdila, a je Bajdenpobedio jer je još rano. Mediji su saopštili da je Bajden pobedio..Čudna mi ova USA demokratija. Po meni ovaj cirkus je skandal kakav se nikad nije desio u USA istoriji. Prekjuče su sve televizijske kuće prekinule prenos kad je Tramp govorio o kradji glasova. Jedino Fox nije prekinuo od desetak TV kuća. Još nije sve gotovo

petra

08.11.2020. 12:52

Zadovoljstvo je imati takvog oca, koji se bori za bolji zivot svakog deteta i svih nas, a jos veci ponos coveka je da mu deca stasaju u prave i postene ljude!!!

Ljuba

09.11.2020. 09:06

Očevima ovo veoma znači. Danilo i treba da bude ponosan na svog oca jer on radi sve kako bi stvorio bolju budućnost svojoj i ostaloj deci.

Marija

09.11.2020. 09:40

Sin treba da se ugleda na oca, svi smo ponosni na Vas Predsedniče, za sve do sada što činite za nasu zemlju, vaša Porodica je srećna što Vas ima kao i naš narod.