VUČIĆ O NOVIM MINISTRIMA: Imamo još nekoliko nedoumica - Stefanoviću važan posao u sektoru bezbednosti

Novosti onlajn

20. 10. 2020. u 19:35

ВУЧИЋ О НОВИМ МИНИСТРИМА: Имамо још неколико недоумица - Стефановићу важан посао у сектору безбедности

Nebojša Stefanović

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će dosadašnji ministar policije Nebojša Stefanović ubuduće obavljati važan posao u sektoru bezbednosti.

Vučić je odgovarajući na pitanje novinara da li najava odlučne borbe protiv mafije, o kojoj je predsednik Srbije govorio, znači da nije zadovoljan radom ministra policije rekao:

- Žao mi je što me niste slušali, policija je u svim oblastima postigla bolje rezultate. Slušao sam različite priče, jao srušiće me Nebojša... Nebojšu poznajem 22, 23 godine, radiće važan posao u sektoru bezbednosti - rekao je Vučić nakon sednice Predsedništva SNS o novoj vladi.

Govoreći o budućim ministrima i sastavu vlade, on je rekao da ima još tri ili četiri nedoumice i da će sve biti konačno rešeno u nedelju.

- U nedelju će biti sednica Predsedništva stranke i tada će se sve znati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Neno1

20.10.2020. 19:49

Pa gospodo, sektor bezbednosti je prvi u borbi protiv organizovanog kriminala, tako da Stefanovic je nagradjen za fantastican posao kao ministar unutrasnjih poslova.

Rade

21.10.2020. 07:05

Stefanović je dobro obavljao svoj posao i zaslužio je da ostane na bitnoj državnoj poziciji ali bi možda bilo dobro da na mesto ministra policije dodje neko nov.