PETAR PETKOVIĆ ODGOVORIO TADIĆU: Desetkovao je vojsku i ukinuo Prištinski korpus, vreme je da ode u neki drugi film - nemi

Novosti online

14. 10. 2020. u 23:16

BORISUTadiću srpski narod nikada neće zaboraviti da je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost za vreme njegove vlasti. I umesto da i sada ćuti, kao što je tada ćutao i pobegao u Rumuniju, on lažima pokušava da opere svoju bruku koja će, ipak, živeti doveka. Niko ne zaboravlja da su Tadićevom odlukom pregovori izmešteni iz UN na za nas manje povoljan teren Evropske unije.

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ ОДГОВОРИО ТАДИЋУ: Десетковао је војску и укинуо Приштински корпус, време је да оде у неки други филм - неми

Foto: Tanjug

Ovo se navodi u večerašnjem saopštenju za javnost Petra Petkovića, direktora Kancelarije za KiM  koji dodaje da je Boris Tadić  i danas, kao i poslednjih dvanaest godina, u Prištini uz Vuka Jeremića jedan od omiljenih srpskih političara, kojem redom zahvaljuju svi albanski političari i javnost.

- Tadić zbog svojih diletantskih poteza sa Jeremićem u Prištini uživa ugled jer je direktno odgovoran za to što je samoproglašeno Kosovo od Međunarodnog suda pravde dobilo potvrdu legalnosti proglašenja nezavisnosti, što i do danas prištinski separatisti koriste kao najveći politički argument u međunarodnoj komunikaciji - dodaje direktor Petković navodeći da će time Tadić, koji je oslabio pozicije Srbije u južnoj pokrajini i otežao položaj srpskog naroda, ostati zapamćen kao jedan od najvećih rušilaca srpskih državnih i nacionalnih interesa u istoriji i kao jedan od najvećih saveznika albanskog separatističkog pokreta.

- Zbog svega toga, taj čovek, koji je i desetkovao srpsku vojsku i ukinuo legendarni Prištinski korpus, treba konačno da ode u neki drugi film-nemi-podvlači u saopštenju za javnost direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada