VUČIĆ: Sa Milom Đukanovićem nikada nisam imao nikakve poslovne aranžmane, ne poznajem Bečića, Krivokapića i Abazovića

Novosti online

24. 09. 2020. u 10:37

ZA mene je najsmešnije to što me poslednjih dana optužuje Milo Đukanović da sam ga srušio, a danas su naši novu floskulu da sam hteo da ga oslabim, ali ne da ga srušim, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ВУЧИЋ: Са Милом Ђукановићем никада нисам имао никакве пословне аранжмане, не познајем Бечића, Кривокапића и Абазовића

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Ne znam ni šta bih rekao, pritom to je sve više mešanja i iz Crne Gore i regiona u naše unutrašnje odnose, i direktno se mešaju, priznali su nezavisnost Kosova, pogazili rezoluciju 1244, i onda pored svega toga kažu da se Srbija meša - rekao je predsednik Srbije.

Kako kaže, nikada nije imao nikakve poslovne aranžmane sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Kada je reč o budućem mandataru za sastav nove crnogorske vlade Zdravki Krivokapiću, Vučić kaže da ih ne poznaje (Krivokapića, Aleksu Bečića i Dritana Abazovića), i da je "možda jednom sreo Bečića".

- Za mene su važni oni ljudi sa kojima imamo bratske i prijateljske odnose, poput Andije Mandića i Milačića - rekao je Vučić.

Kaže i da danas putuje u Tursku na razgovore sa predsednikom Turske Tajipom Erdoganom.

ŽELIMO NORMALNE ODNOSE SA CRNOM GOROM, VRATA SRBIJE OTVORENA

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da Srbija želi saradnju i normalne odnose sa Crnom Gorom kao i da su vrata naše zemlje otvorena za sve ljude iz Crne Gore.

"Nemamo bližeg, to što oni svi zajedno žele da pokažu ambasadorima u Podgorici, kako su daleko od Srbije, kako će ne znam šta sve da urade... Mi sa tim nemamo problem. Neka kažu i rade šta hoće, mi ćemo ovde da budemo uvek spremni da sačekamo braću, prijatelje iz Crne Gore za saradnju", rekao je Vučić.

On je naveo da su sva vrata Srbije u potpunosti otvorena za sve ljude iz Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!