OČI Šapčana ovih dana uprte su u Gradsku izbornu komisiju, koja je već donela odluku o novom ponavljanju glasanja u Ševaricama, jednom od 27 biračkih mesta gde su u subotu ponovljeni lokalni izbori.

Milan Jovanović

08.09.2020. 19:46

Kao neko ko nije član ni jedne partije, i kome je svejedno ko dolazi na vlast, moram da čitaocima naglasim da imam jasne dokaze da je Gradska izborna komisija gomila kriminalaca i manipulatora, jer sam istražio temeljno celu stvar zbog toga što sam ni kriv ni dužan optužen da sam navodno kupovao glasove za SNS. Istražujući ceo slučaj, skupio sam dokaze da je GIK na osnovu ekstremno tankih, nepotpunih i posrednih dokaza o navodnim izbornim nepravilnostima zahtevao i izdejstvovao ponavljanje izbora, iako je i njima samima bilo jasno da su dokazi koje imaju slabi, da nikog nikada neće moći pravosnažno da osude za te navodne krađe, da im svedoci njihovi nikada neće izaći na sud da posvedoče o bilo čemu. Bukvalno su na osnovu ničega, raznih posrednjih dokaza, insinuacija i čistih bezočnih laži - neosnovano straćili gradu i ljudima 3 meseca i gomilu novca za ponavljanje izbora, i verujem da je to teško krivično delo za koje treba svi redom da odgovaraju.

Sale

09.09.2020. 10:48

Za vreme predizborne tišine, državna tv RTS objavljuje rezultate ankete koliko bi koja stranka fobila glasova kada bi se održali izbori. Na taj način skreće pažnju na glasače u Ša kpga da glasaju.