U BRISELU je održan trilateralni sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijera tzv. Kosova Avdulaha Hotija, šefa diplomatije EU Džosepa Borela i specijalnog predstavnika EU Miroslava Lajčaka.

Komentari (36)

Mija

07.09.2020. 16:46

Štovani. Svi vi koji se rugate Vučiću i mislite da je Evropi i Americi stalo do Srbije i ostalih Balkanskih jadnika varate se ljuto.Stalo im je u toliko koliko će nas opljačkati i učiniti siromašnijim i ovisnojim o tim idiotima i lopinama.Da im je stalo nebi nam napravili rat da se poubijamo 90. g već bi nas kao najrazvijeniju zemlju tadašnje istočne Evrope primili u tu jeb..u Evropa kao Jugoslaviju i bio bi mir.Ali tko bi platio NJemačko ujedinjenje nego mi idioti???.ljp.

Stefan

07.09.2020. 17:05

Srbija je u Vašingtonu odbranila svoje interese a to je da nema medjusobnog priznanja ali da bi to odbranili morali smo popustiti po pitanjima koji se tiču medjunardnih odnosa a koji su bitni Trampu zbog predstojećih izbora.

Vera

07.09.2020. 20:43

Sporazum u Vasingtonu je istorijski dogadjaj za Srbiju, samo hejteri i oni koji ne mare za interese svoje zemlje- nego samo svoje licne interese - ne mogu da ga prihvate. Lakse bi bilo Srbiji da je malo vise jedinstvo, bar u ovakvim situacijama kao sto je bilo u Vasingtonu.

Ivana

07.09.2020. 22:11

Sporazum u Vašingtonu brani naše nacionalneinterese, ali i ekonomski prosperitet i razvoj naše države.srbija danas ima predsednika kojem je stalo da građani žive bolje.