VUČIĆ RAZGOVARAO SA LAVROVOM: Potvrđeni prijateljski odnosi Srbije i Rusije

Tanjug

06. 09. 2020. u 15:16

ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА ЛАВРОВОМ: Потврђени пријатељски односи Србије и Русије

Foto: Tanjug

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom s ministrom inostranih poslova Rusije Sergejem Lavrovom i upoznao ga s razgovorima koje je delegacija Srbije imala u Vašingtonu i Briselu.

Kako je saopšteno iz Vučićevog kabineta, dvojica sagovornika su konstatovala da su odnosi Srbije i Rusije iskreno prijateljski i potvrdili odlučnost da se nastavi rad na ostvarenju svih zajedničkih projekata, kao i međusobna podrška na međunarodnoj političkoj pozornici.

Šef ruske diplomatije Lavrov rekao je predsedniku Srbije Vučiću da će Rusija uvek podržavati prijateljsku Srbiju, dok je predsednik Vučić izrazio uverenje da će predstojeći dolazak predsednika Vladimira Putina u Srbiju biti od istorijskog značaja i doprineti unapređenju odnosa i saradnje dveju zemalja, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (46)

caca

06.09.2020. 15:46

Jako i pravo prijateljstvo nemože niko da rastavi! Rusi su uvek bili uz nas davali nam podršku,i hvala im na poverenju!!!! Hvala im što su i dalje uz nas!!!!

Mica

06.09.2020. 20:11

Ko moze uopste i da sumnja u odnose sa Rusijom. Braca Rusi su uvek tu za nas kao i mi za njih, sve ostalo su samo sujete ljudi koji nam zavide na odnosu koji imamo sa Rusijom

Mihajilo

06.09.2020. 20:13

Ruaij zna koliko je Srbiji teško u ovim danima, zato je razgovor sa Lavrom toliko značajan. Podrška prijatelja je vetar u leđa u danu otpočinjanja nove runde pregovora, ovog puta sa EU.

Mirela

07.09.2020. 08:03

Bratska Rusija. Nikako ne bih volela da se odnosi Srbije i Rusije poljuljaju, mali smo i treba nam podrska Rusije, bolji odnosi sa SAD ali i prijateljstvo sa clanicama EU!

Mala plava

07.09.2020. 08:45

Odnosi Rusije i Srbije nikad nisu trpeli niti su sa srpske strane omalovaženi .Srbija nastavlja dobru saradnju sa Rusijom i negovanje prijateljskih odnosa.

Aleks

07.09.2020. 15:31

Стыдно за нашу Захарову. Какой-же бред порой бабы несут в своих инстограммах.