NEZIR Kraki, profesor i predavač na Univerzitetu u Parizu, putem objave na Fejsbuku dao je komentar na sporazum i nazvao delegaciju Prištine idiotima, uz napomenu da je u Vašingtonu Srbija odnela prvu pobedu za 20 godina.

Komentari (19)

Bonaparta

06.09.2020. 13:18

Srpski kvantnu um. Mi ne mislimo američkim kockastim umom. Tek ćemo da vas prevedem žedne preko vode. Ovo je samo početak. Ne možete vi da živite na SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI kako ste vi naumili. Zna se koje osnovao ovde državu i koje ovde starosedelac. Došli ste sa Malte kao uljezi u sedmom veku i mislite da možete da otmete SRBSKU ZEMLJU gde je svaka stopa zalivena srpskom krvlju još pre Hrista. Džabe krečite.

Albanac

07.09.2020. 00:03

@Bonaparta - Tragićno je proćitat srbske komentare Ovaj čovek ili je tolko glup Uli samo Se napravi tako Ne on dokaza iz historije da albancima du u ovim treitoru došli iz malte ovde u balkanu. Današnji Albanci si naslednci ILIRA a kad su ovde ILIRI bili srpska nacija nije ni postojala Svidja vama to Ili ne to je drugo pitanje Ne zivi Se u prošlost Sada u Kosovu zive više of 90% albankse nacionalnosti srba ima mozda 5% Ja bih bas tebe molio da dodjes i da zivis u takozvanu tvoju svetinju zemlje kosovu al ne mislim na to sever kosove nego negde u sredinu kosove naprimer u Drenicu Misli sta pricas čoveče Pozdrav iz ALBANSKE KOSOVE

Boki

07.09.2020. 03:51

@Albanac - Da si ti Ilir ilirija bi se zvala Albanija a ne Ilirija I bila bila na Balkanu za to vrijeme a ne na Kavkazu... A ti niti ti pricas Tim jezikom niti licis na njih. Uporedi izgled sa Cecinima I drugima Gdje je bila Albanija prije nego sto si se doselio sa Turcima pa ces vidjeti Gdje su ti korjeni...

BOGDAN

07.09.2020. 07:14

@Albanac - albmanac SIPTARSKE DIVLJACKE HORDE DOVEDENI SU U SRBIJU U 15,VEK IZ CENTRALNE AZIJE A DOVELI SU VAS VASA TATARSKA BRATUCEDA TURCI KAO NJIHOVE SLUGE I IZMECARE DA SE STARAJU ZA KONJE I TURSKU KONJANICU=KONJUSARI I DA CUVATE OVCE I KOZE TURSKI COBANI .VI PRIMITIVNI I NEPISMENI SIPTARI KOJI I DAN DANAS NEMATE VASU AZBUKU I VAS JEZIK SVAKO SIPTARSKO SELO IMA SVOJ PLEMENSKI JEZIK A KADA SE SKUPITE VISE NEGO TROJICA TREBA VAM TUMAC.DALEKO SVE VI SIPTARI OD ILIRA, ILIRI SU BILI ANTICKI BALKANSKI NAROD A VAS KOREN JE NEGDE U AZARBADGAN TAMO IMA MESTA KOJE SE I DANAS NAZIVAJU ALBANIJA .VELIKA JE UVREDA ZA ILIRE DA SE VI PRIMITIVNE HORDE IZ CENTRALNE AZIJE DEKLARISETE ZA ANTICKE ILIRE .I DAN DANAS SIPTARI SA JUGA albanije I SIPTARI SA SEVERA albanije NEMOGU MEDUSOBNO DA SE SPORAZUMU JER NEMATE ZAJEDNICKI JEZIK I AZBUKU.HVALA BOGU NASAO SE NEKI VLAH IZ SRPSKE BITOLJE PA JE VAMA DIVLJACIMA U 20.VEK IZMISLIJO NEKAKVU AZBUKU I OPISMENIJO VAS .siptar SRBI VAMA NECE POKLONITI NITI JEDAN MILIMETAR SRPSKE Sv.ZEMLJE PA MAKAR NA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU NE OSTANE NITI JEDNA ZIVA SRPSKA DUSA.sptar NEMOJ DA SE KURCIS I DA MISLIS DA JE SA SRBIMA ZAVRSENA POSLA JA TI KAZEM NIJE OVO JE SAMO PRIVREMENO A VI SIPTARI POTROSILI SVE VASA 5 MINUTA KOJI SU VAMA LAZNO POKLONILI SRPSKI NEPRIJATELI I OKUPATORI.siptar BICE DANA ZA MEGDANA .ZIVELA MAJKA SRBIJA I BRATSKA RUSIJA BEZ RUSIJE NEMA NI SRBIJE, BRACO SRBI I SESTRE SRPKINJE DOGODINE U PRIZRENU.

Gaggi

07.09.2020. 15:46

@Albanac - 500g su bili turci i opet su srbi istrajati, da li 90 ili 100% opet ce doci vreme da srbi budu na svojoj zemlja i u svojim svetinjama. Zato ne mastajte neograničeno vec samo dok spavate

Ljubica golubovic

07.09.2020. 22:07

@Albanac - Te tvoje albanske Kosove imaju 5% Srba jer su pobijeni,proterani,crkve porušene,krstovi polomljeni,sve zapaljeno i opljačkano. ZLIKOVCI,ZAR SE NE BOJITE BOGA? OTETO JE PROKLETO. Platićete skupo ovaj GENOCID nad Srbima i njihovim svetinjama.

TeslaUSA

21.09.2020. 14:13

@Albanac - Albanac, imaš pravo da živiš u zabludi. Ali zapamti jedno, istorija nije konačna. Ona je jedan kontinuum koji neprekidno traje. To što je vas na Kosovu 90% sada jer ste terorizmom i uz pomoć Tita prognali stotine hiljada Srba, može da vas bude 1% sutra, isto kao što vas je bilo 1% dok Turci nisu došli na Svetu srpsku zemlju. Da li ti uopšte znaš šta za jedan narod znači Sveta zemlja? Zamisli se dobro. Ja da sam na tvom mjestu ja se ne bi mnogo radovao. Ja bi težio da se srpski narod vrati na svoja ognjišta i da uspostavi veoma jaka veza između Albanaca i Srba.

Pera

06.09.2020. 13:49

А,у међувремену за ових 20 година ви сте побили жетеоце,децу која су се купала,спалили Цркве,Манастире,отимали стоку,пљачкали имовину,силовали жене,пребијали људе само ако сте бројчано надмоћнији и тако у недоглед већ 20 година и на крају овај''професор'' некога назове идијотом.

Čiča Gorio

06.09.2020. 15:37

Nema više Tite Kuma da nas goni da plaćamo za nerazvijeno kosovo u koje je primio 300.000 Albanaca a proterao 200.000 Srba i zabranio povratak. Nema ga više Mi Srbi smo davali 3% od plate za nerazvijeno kosovo za kumove njegove??? Što to ne naredi i Hrvatima da vam i oni daju kada ste prijatelji sa njima.

Vostani Serbie

06.09.2020. 18:20

Једина је грешка што су у неком тренутку били тотално нестручни људи који нису разумели целу ситуацију и сагледали ширу слику и тако доносили одлуке.

Sara

06.09.2020. 19:22

Realno je da je Srbija pobedila tj nije odustala da da deo svoje teritorije ,sto neko od tih svih *pametnih* svi koji su ih priznali ne znam neku nepostjecu drzavu nisu dali deo svoje teritorije,npr USA,Hrvati i sl,,,

Varto Marx

06.09.2020. 20:29

Srbija nije pobedila vec je izgubila, svoj narod i tlo sto nikada nece se nadoknaditi izgubljeno. Puno je Srpskog naroda izginilo da odbrani svoje tlo, i na stotine hiljada protjerani sa svog ognjista. Zalosno svi to znaju ali vecina njih nece da priznaju. Takvi nemogu biti prijatelji Srbije nikada.

Robi

06.09.2020. 20:32

U vreme kada su Srbi došli sa karpata i naselili teritorije na kojima su živeli kao Srbi albanaca nije bilo ni na karti a kamoli na Kosovu. Bili su Arnauti koji su u prvom sveckom ratu spasli Srpsku armiju od uništenja kad su prelazili Albanija, ovo što je na Svetom Kosovu su izrodi i otpad kog se gnuša i Turska i Albanija. Albanci su čestiti ljudi a ovo su govna i ološ. Nikad neće uzeti naše manastire i crkve! To su naše svetinje i trebaju im jer nemaju svoje i ne veruju ni u šta.

GP

07.09.2020. 07:07

@Robi - Niotkuda Srbi, Robi, nisu dosli. Srbi su oduvek bili tu gde i jesu. Ne znam da li namerno ili iz neznanja plasira tu glupost o dolasku sa Karpata?