PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Sloveniji, gde će sutra učestvovati na Bledskom strateškom forumu (BSF), sastaće se večeras s predsednikom Vlade Slovenije Janezom Janšom

Komentari (36)

Kole

30.08.2020. 11:23

Podržavam sve ovo što naša zemlja radi ovo je od suštinskog značaja i mislim da ćemo uspeti da pojačamo saradnju na svim poljima. Slovenija je uvek bila iskreni prijatelj naše zemlje.

Deki

30.08.2020. 13:56

Po ko zna koji put Vucicu je ukazano postovanje da govori na brojnim forumima kojima je prisustvovao.To dokazuje njegovu velicinu i respekt koji ima kod svojih kolega u celom svetu.

Pera

30.08.2020. 14:28

Slovenija je bila zvanicni deo treceg rajha kao austrija pa izlaskom iz sfrj treba da plati ratnu odstetu za fasizam kom je pfioadala. Evropa zdaj je parola pod kojom su izasli bez kazne a i ubojanje srpskih momaka na sluzenju redovnog vojnog roka nije kaznjeno a danas iako u sloveniji ima preko stohiljada srba nemaju status manjine a u srbiji ima oko 2000 slovenaca koi imaju status manjine sto je skandalozno i mimo svih medjunarodnih pravila.