ČESTITAĆU SVAKOM KO POBEDI U CRNOJ GORI: Predsednik o izborima u komšiluku - Srbija se nije mešala

Novosti online

29. 08. 2020. u 10:03

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da se država Srbija nije mešala u izbore u Crnoj Gori, te da će čestitati svakom ko pobedi i biti i dalje uz svoj narod u toj zemlji.

ЧЕСТИТАЋУ СВАКОМ КО ПОБЕДИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Председник о изборима у комшилуку - Србија се није мешала

Foto: Pink Printskrin

On je rekao da su se srpski mediji bavili izborima u Crnoj Gori, kao što su i crnogorski mediji pisali da je Srbija kriva za sve što se dešava u Crnoj Gori.

- Naši mediji su preterali sa bavljenjem izborima u Crnoj Gori. Očigledno je, međutim, da postoje neraskidive veze koje su tako jake da ljude zanimaju dešavanja tamo. Nismo se mešali mi iz države, uz određene izuzetke, što ne smatram pametnim i dobrim, ali naši mediji su se mešali i te kako - rekao je on za Pink.

Takođe je ukazao da su se crnogorski mediji bavili Srbijom, pišući da je Srbija kriva za sve što se dešava u Crnoj Gori.

„Svakome ko bude pobedio, mi ćemo čestitati i pokušati da napravimo saradnju. Bićemo i dalje uz svoj narod, to se podrazumeva ť, naglasio je on.

Vučić se potom osvrnuo na sarajevske medije, rekavši da su se uplašili kada je rekao da je nedavni razgovor sa Miloradom Dodikom bio prisluškivan.

“Oni su iz konteksta vadili jednu rečenicu iz razgovora sa Dodikom. Znam da su nas prisluškivali i kampanju su zanosvali na lažima. A onda su nakon dva dana pisali da je bio hladan doček Dodiku u Beogradu, što nije tačno”, rekao je on.

Vučić je kazao da će uvek biti krivi on i Srbija, jer je to najveća zemlja u regionu, pa namerno, u želji da budu veliki, pišu protiv nas.

„To je kao I u Srbiji, gde nisi dovoljno pametan I poštovan ako udariš po ministru, već samo ako udariš po Vučiću, čak I ako si najveći kreten i pod opijatima 23 sata, postaćeš genije”, konstatovao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (48)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024