PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu "Novo jutro" gde je govorio o predstojećem putu u Vašingtonu, o ekonomskom uspehu Srbije i budućoj Vladi.

star

29.08.2020. 09:42

Ništa lako ne očekuje našeg predsednika i Srbiju u Vašingtonu, samo me plaši da ne krenu sa teškim ucenama, ali verujem da se na sve to Vučić može odupreti.

Dunja

29.08.2020. 09:42

Nije prvi put da se Srbija, odnosno Beograd stavljaju pred neki svršen čin i da postoje neke skrivene namere od određenih satanaka i pregovora, ali Vucic nikad neće pristati na priznanje KiMi da učini nešto na štetu Srba.

Jana

29.08.2020. 10:18

Mi smo spremni na sva njihova iznenađenja. Mogu oni da bojkotuju razgovore i sastanak u Vašingtonu koliko hoće, kad tad će morati da se suoče sa time.

Samir

29.08.2020. 10:26

Predsednik Vucic ce u Vašingtonu izvojevati veliku pobedu i Kosovo i Metohija ce biti vraceni pod suverenitet Republike Srbije. NATO snage ce se povuci s KiM i Vojska Srbije ce ponov izaci na granice Srbije. OVK zocinci ce biti uhapseni i osudjeni na visegodisnje kazne. Živela Srbija

unutrašnji dijalogo Kosovu

29.08.2020. 10:51

Po brojnim izjavama zvaničnika EU-SAD, pa i Trampa (nisu oni naivni) - oni možda neće tražiti direktno priznavanje - nego će tražiti neku nametnutu političku opciju za "kompromis o normalizaciji" i potpisivanje obavezujućeg sporazuma kojim će naknadno (otvoren put) da se Kosovo učlani u UN! Pitanje šta je realno da Srbija dobije na Kosovu... (našem KiM) govori Briselski sporazum, - zašto se taj medjunarodni dokument ne dostavi skupštini Srbije na debatu-raspravu, da bude jasno narodu???

Mišo Peć

29.08.2020. 14:17

Za sve rečeno od strane predsednika u juternjem programu smatram da je tako i sve to podržavamo osim komentara po pitanju Kosova i Metohije.Kosovo i Metohija su sastavni deo Srbije i tako mora da ostane za nas kao državu,šta bi bilo da smo za vreme osmanlija hteli da prihvatimo realnost,pa svi bi se poturčili.Lako nije ali moramo biti uporni i jaki i nikada ni metar Kosovskometohijske zemlje nesmemo da priznamo kao nezavisno Kosovo.

Ivana

29.08.2020. 15:03

Aleksandar Vučić se bori za interese našeg naroda i države,bori za opstanak naroda na Balkanu. Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do toga da građani Srbije žive bolje, i koji radi na tome da građani žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

Dragan

30.08.2020. 00:38

Mislim da je naša srpska delegacija spremna na baš sve varijante i da unapred već zna šta je za Srbiju prihvatljivo a šta ne i u skladu sa time će se i ponašati.