POSLE stavljanja na dnevni red tzv. Zakona o vrednostima OVK, iz Prištine stižu nove provokacije. Ministarka spoljnih poslova vlade u Prištini Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je da predstavnici Prištine treba da se povuku iz dijaloga sve dok Beograd ne povuče Interpolove poternice za pripadnicima bivše OVK.

Komentari (9)

Sale

10.08.2020. 08:29

Aha, eno ga sad, pao Srpski narod na teme od straha od šiptarskih "zakona" pa neće ni da zucne više o teroristima. Jel ove u poslednje vreme pregledao neki psihijatar?

ANTE BAN

10.08.2020. 09:42

Ovo znači da pravog dijaloga neće biti sve do promjene stanara u Bijeloj kući =4.11! Kosovarima se s razlogom ne žuri; mogu ovako neograničeno dugo, a Srbija će zbog "zamrznutog konflikta" biti zaustavljena prema E-uniji i Zapadu, što uključuje i razne novčane pomoći!

Dragan

20.08.2020. 13:11

OVA DINASTIJA HARADINAJ BAS NESVATAJU DA SU ONI TERORISTI I TREBA MALO DA SE RASPITAJU ODAKLE SU I KAKO SU DOSLI NJIHOVI DEDOVI NA KOSOVO I METOHIJU. 1981 GODINE SU UBIJALI IZ ZASEDE JUGOSLOVENSKU POLICIJU I NAPADILI SRPSKI ZIVALJ,KRALI STOKU LETINU PRAVO DIVLJASTVO TO SU GENI OD DIVLJIH PLEMANA ARNAUTA KOJI SU ZIVELI NA PLANINAMA PROKLETIJA DOK POVLACENJEM TURAKA NISU SISLI NA KOSOVO I METOHIJU.