PREDSEDNIK SDSS Milorad Pupovac poručio je večeras da Srbi u Hrvatskoj misle na Srbiju i na druge delove srpskog naroda, ali da razgovaraju sa onima sa kim smatraju da treba, kao i da se sa njima razgovara.

Komentari (36)

KIR SRBIN

05.08.2020. 23:21

Јас но нам је да су поједини такозвани срби из рватске прешли на усташку страну, али смо такође видели и једног србина крајишника ноћас у студију који не заостаје за пуповцем и милошевићем. Зашто дотични господин седи у Београду и соли нам памет, нека иде у загреб, па руку под руку са усташама. Доста је више пренемагања.

Teo

06.08.2020. 00:11

@KIR SRBIN - KIR SRBIN Lupetaš gluposti. Ništa nema veze jedno sa drugim što si napisao. Pogledaj još jednom svoj komentar, dobro ga pogledaj i onda razmisli o napisanom.. Bori se za interese svog naroda u Hrvatskoj.. Što bi trebao pitati i slušati elitu u Beogradu kako će Srbi živjeti u drugoj državi?! Devedestih je jedan drugi Milošević zavadio narod. Pa ratovalo se u drugoj državi. Nisu Hrvati napadali Srbiju, Šumadiju, Vojvodinu!! Da li si se pitao što su radili "Beli orlovi" ili Arkanovi Tigrovi velike "patriote" u Hrvatskoj? Okrenuo komšiju protiv komšije, prijatelja protiv prijatelja.. To bi se trebalo ponoviti?

aco

06.08.2020. 02:25

@Teo - Teo procitaj svoj komentar i razmisli.Hrvati su napali srbe da bi stvorili ndh i sebi drzavu prvi put u istoriji planete.: meštani nisu podigli barikade zato što su nahuškani iz Beograda, već zato što su trojica hrvatskih šovinista, prethodno, iz čista mira granatirali Borovo Selo; znaju se i njihova imena – Vice Vukojević, Branimir Glčavaš i Gojko Šušak.Šušak, prvi smo napali srbe da bi zapoceli rat.

ludi milojko

06.08.2020. 06:47

@Teo - koga je bre milosevic zavadio? rvati su po svaku cenu zeleli tu svoju ustasku genocidnu tvorevinu. kao sto to njima i dolikuje bezobzirno i bezobrazno su prekrsili dogovor da srbi budu konstutivan narod kada su se pravile republike. jugoslavija je najvece zlo koje je zadesilo srbe i nikada taj frankenstajn nije trebalo da postoji. hrvati su zli, lazovi i kukavice, dvolicni prevrtljivci i na granici sa njima kada se povrate okupirane srpske teritorije treba postaviti ne jedan nego tri trampova zida a izmedju svakog od njih postaviti minsko polje. i da vas nikada vise ni ocima ne vidimo.

I JOS VISE LUPETAS

06.08.2020. 07:57

@Teo - Pogledaj i ti jos jednom svoj komentar, i razmisli koju si glupost napisao. Jesuli srbi bili ti koji su krenuli sa secesijom, ili su ipak bili ustase i njihov poglavnik Franjo? Jel Gospodin Slobodan Milosevic razarao drzavu (Jugoslaviju) ili su to bili nacisti iz hrvatske i Slovenije? Imao bi primera da nabrajam ceo dan, ali sta vredi diskutovat s ljudima zadojenim nacizmom (ustaslukom) kao sto si ti.

Aca

06.08.2020. 08:13

@Teo - Ti si nasao da pricas o Srbima koji su ziveli u Hrvatskoj??? Solis tu nekome sta su radili Beli orlovi, Arkanovi tigrovi... a jel ti poznato da nije pocelo od tih orlova i tigrova nego od tih nazovi "komsija" koje pominjes a koje su pocele da ubijaju svoje komsije Srbe..da ih bacaju u Dunav, Dravu, Savu... da li ti je poznato Teo???

Orao

06.08.2020. 11:37

@Teo - Pricajte,trabunjajte,lupetajte sta god hocete Hrvati su Pavelicevo -Hitlerovski,hronoloski ,kostantno u poslednjem veku istrebili,proterali,poklalu,poubijali sav Srpski zivalj-da ih takoreci vise i nema u Hrvatskoj.O kakvom ozdravljenju i suzivotu je rec ???

Šator

06.08.2020. 07:48

@KIR SRBIN - Па буразеру, покажи се примјером, а не лапрдањем из БГ по принципу- напријед браћо гините у крви, пустите мене да бјежим први... Ајде фино, отиђи кући у Дрниш и окачи српску заставу, у кафану и наручи Бају Книнџу... И ако преживиш, онда дођи да солиш памет. А 99% таквих јунака 95'те је побјегло прије жена и дјеце без испаљеног метка. Цијело вријеме рата шверцовали са муслиманима у Бихаћу чак и оружије...са ловом запалили за Србију, и сада филозофија... А покатоличени Срби воле свој камењар, и нису га пуштали као ми, јер волимо Теразије да се ту бањамо, јебеш камењар... А ако немаш снаге, имаш памети - нисте смјели да одбаците З-4. Више је херој Србин који један дан у ХР (па и ЦГ, ФБиХ...) се не конвертује, него читав живот лажних јунака са Теразија.

ranko75

05.08.2020. 23:23

Lako je mlatiti tudjim po stolu. Neka ode Dacic tamo da zivi paneka onda prica. Cime smo mi to onda pomogli te srbe da ne budu proterani a imali smo mnogo jacu vojsku. To sto su nas bombardovali nije opravdanje imali smo kao jedan da upotrebimo armiju i dane damo progon, ali Milosevic zamislio da naseli Kosovo tim izbeglicama i prizeljkivao ih. Nijemogao da shvati da ce oni svi pre da budu izbeglice u nekoj zapadnoj zemlji nego na Kosovu, da je Kosovo zadnje mesto kuda ce da odu. SIguran sam da ni jedan nije otisao na Kosovo.

ZECicu IGRACE SE I DRUGO POLUVREME

06.08.2020. 12:44

@ZEC - Nemoj mislit da je sve gotovo, bice Vlajburga, bice Vukovara, doce vreme da se za zlocin odgovara. Okurazili ste se nacistickom podrskom, uz ciju pomoc ste uspeli da proterate goloruko stanovnistvo, uz nacisticku pomoc izvrsili ste secesiju, uz nacisticku pomoc primljeni ste u EU i NATO, ali kad vam jednog dana ni nacisti nece moci da pomognu, sta onda?

Vojvođanin

05.08.2020. 23:34

Пуповац и Милошевић Б. су се продали Хрватима. Нема ту ни наивности нити какве наде. Продали су и себе и Србе из Крајине, пљунули су на све нас. Срамота ко нам данас води политику и ко се "бори" за нас, Србе... Немојте више, молим обадвојицу!

vladimir

05.08.2020. 23:37

Pupovac, ti spadaš u "trećinu" pokatoličenih" srba i nemoj nam više objašnjavati neku realnost i mirenje "sa sudbinom"! Dovoljno si imao podršku posle "dvehiljadite" /do 2012/ i okani se filozofije za "bolje sutra" srpskom narodu! Ako tebi treba reći da su rvati "nepopravljivi", ti si PATOLOŠKI slučaj! Ima takvih i u Srbiji, čak se i prepoznaju - srećom MINORNI su!

Savi

05.08.2020. 23:40

Podrska politici gospodina pupovca. , distanciranje od Beogradske vlasti u kojoj ovaj ima ucesce ne daje sigurnost. Uostalom ima I on zasluga za oluju

Srbi Prose

06.08.2020. 00:26

"...A šta ako nismo napravili grešku i ako će ovaj korak dovesti do ozdravljenja u odnosima Hvata i Srba, da li će nam onda neko reći: izvinite braćo-, upitao je Pupovac..." Da li Pupovac zna sta sta prica? Upravo je rekao da "ozdravljenje" ne treba Hrvatima nego Srbima tj. da im Srbi to prose. Onda je i logicno da su ustase izparadirale svoje vojne zastave na Kninskom trgu cim je cinovnik Milosevic otisao sa istog.

Tomy

06.08.2020. 02:46

PUPOVAC, Ja ti kazem da si ti i Milosevic Ludaci 21 veka. Kako mozes diskutovati o nekakvom pomirenju kad oni i posle Dva rata pogubljenja srba i posle 25 godina smatraju srbe za naciju drugog reda, a ti govoris o pomirenju.Njima treba pokazati zube i to bas na Nacistickom systemu kako oni nama pokazuju vec zadnjih 100 godina.Dali ste vi uopste pametni kao nekakvi predstavnici Srpskih manjina da ne reagujete sto slave progon vise od Pola miliona Srba a za ubistva i da ne govorim, i ti mislis da ce Hrvati da se izvinu, pa ako se izvine 10% sta je sa ostalim 90% ubicama, koje treba ukrotiti i to na silu a ne milom.Goli otok treba ponovo otvoriti da nauce sta znaci postovanje ljudske rase. Ja mislim da vas treba odmah smeniti i odstraniti od Srba, pa se i vi kao i ostale izdajice Pokatolicite bar da ne sramotite Pravoslavlje.

Ja sam

06.08.2020. 02:51

Питам се којом уврнутом логиком долази до оздрављења односа када жртва иде да слави са својим џелатима?

bbx

06.08.2020. 03:45

Niko ne pominje Plan Z-4. Da je onda potpisan sigurno je da ne bi došlo do Oluje. Sve oni koji su "doprineli" da se ovaj Plan Z - 4 ne potpiše i zaživi su jedini krivci cele ove tragedije. Ali o tome niko nema hrabrosti da piše !

Komentator

07.08.2020. 01:34

@bbx - Prvo treba znati sta je plan z4 pa onda komentarisati.Taj plan sadrzi enklave koje nemaju nikakvog dodira jedna sa drugom iliti trecom, cetvrtom a tako raskomadani se nebi izvukli nego bi postali plen fasistima kao i oni starci koji nisu uspeli da se izvuku u oluji a ciju smrt srpski izdajnici slave zajedno sa ustasama u Kninu. Svi oni koji misle da potpis na dokument iza kojeg stoje anglosaksonci donosi mir Srbima grdno se varaju.... bilo i bice, istorija mi je svedok.

Sale

06.08.2020. 07:41

Ej narode moj, ja uvek govorio da su nama najveću štetu uvek pravili izdajnici. Gori su nego ustaške oluje, šiptarski teroristi i američki uranijum zajedno. Teško nama dokle god ovakve imamo.

Zoran

06.08.2020. 07:57

Zašto Dačić ne kaže zašto je Srbija ćutala kad je krenula oluja? Zašto te ljude nidte pustili u Beograd? Zašto ste ih uopšte gurnuli u rat sa Hrvatskom?

Nikos

06.08.2020. 08:30

U svakom slucaju trebalo izbegavati politiku durenja,medjutim ovo sto Pupovac i Milosevic rade stete samo Srpskom narodu a ne njihovom dzepovima. Sta su uraditi do sada da se promeni Status Srba u HR? Nista. Jos vise ih ponizavaju i proteruju a oni umesto da pravim srestvima reaguju cute. Obojicu smeniti..

gedža

06.08.2020. 08:49

Ovaj pupovac niti voli niti čita istoriju. Istorija nam je pokazala da nam nema zajedničog života sa tim bolesnicima i to u više navrata. Oni su genocidni i to patološki. Suština problema u ovome što radi pupovac i b. milošević je u sledećm: Time što radite, lažete svoju decu, koja će za 30 ili manje godina ponovo postati žrtve dece istih tih, u nekoj novoj oluji. Verujući da imaju posla sa normalnim ljudima. To nam se ponavlja već više puta zbog ljudi kao što su pupovac i b. milošević ...

eks

06.08.2020. 08:50

Pupovac je poklekao i postao član kluba naivaca. Milošević je lažni Srbin , čiji otac je bio u redovima hrvatske vojske u vreme rata . Oni se ne mogu smatrati predstavnicima Srba - postali su obični kolaboracionisti .

Goca gocić

06.08.2020. 08:55

A kada ovi isti iz Beograda, što osuđuju i pljuju Miloševića i Pupovca, podstiču i traže da srpska lista pravi vladu sa terorističkom ovk i dorektnim ubicama i koljačima, onda je to super i tako treba. Za sve Srbe, ma gde bili, je najbolje da ih Dačić@co ostave da se sami bore za sebe. A vi velike patriote pazite da nam ne otmu ovo što nam je preostalo.

Nikola

06.08.2020. 09:20

Više nego očigledno je da Milorad Popovac LŽNI prestavnik srba! Neka mi neko, bilo ko kaže šte je taj čovek ikada uradio za napaćene, šikanirane srbe za sve ove godine????? Očigledno je da radi za interese FAŠISTIČKO, NACISTIČKU, GENOCIDNU Hrvacku a NE za interese srba!!! Možda ali "možda" je ucenjen i nateran da to radi, možda??? Vučić bi trebao da nađe novog pouzdanog lidera srba i da im finasiski, organizaciono, pravno i na svaki drugi nacin pomogne. Ti novi lideri bi trebali da beleze i svaki incident da Hrvacku tuže pred međunarodnim sudom. Stalno konstantno!

lala

06.08.2020. 09:24

Ovo nisu bili Srbi na proslavi Oluje nego POLITIČARI. Moralna i ljudska kvalifikacija. Prodali bi du.e za funkciju. Ono što je sigurno to je da na Balkanu ništa nije ni trajno ni sigurno. Lomiće se ovde još sa Šiptarima, muslimanima... Sva sreća da su nam Kinezi i Rusi naklonjeni, ali i to je sve pitanje interesa.

Miloš

09.08.2020. 03:19

@Komentaror, čudnovata jedna pre svega proizvoljna tvrdnja da Plan Z - 4 sadrži eknlave koje nemaju nikakvog dodira sa drugim ili trećim,četvrtim….te se to nije dopalo Beogradu i Kninu i Plan nije prihvaćen. Pa smo tako zbog ove " mudre " odluke, da se Plan ne prihvati , izgubili sve enklave i naš voljeni Knin.

Čiča Gorio

25.08.2020. 15:24

Tako je Dačiću u pravu si , njima treba reći nek znaju. Tito je njima dao 107,3 milijarde. Plus im je dao naš ratnu oštetu neznam kolika je i napravio njima Atomsku centralu pa lora u Splitu 5,7 milijadri. A ja kao mladi borac. Ratno siroče bez roditelja i bez išta sve izgorelo. Nisam dobio ni gaće i košulju radio sam udarnički gologuz gori od cigana. Otišao u švedsku i napravio kuću. opet su je uništili i u ovom zadnjem ratu nemam ništ gori sam od cigana??? Neću o njima ništa da pričam. To su sve Uradile hrvatske ustaše??? Nek se hrvati odreku ustaša pa ću ih onda nazvat nekako ali nikad više Brat???