ČLAN Predsedništva SNS Nebojša Stefanović kaže da je očigledno da će Srbija, nakon "skupštine Dragana Đilasa" sada dobiti i "Đilasovu kolonu" i pita da li Đilas toliko agresivno želi da se vrati na vlast da bi celu tu kolonu zaposlio u svoju firmu i nastavio da od građana Srbije uzima sve što su neki drugi, prethodnih osam godina, konačno uspeli da spasu i reformišu.

Marko

24.07.2020. 12:04

Gos.Djilas, vase vreme laganja i krade je otislo u zaborav.Okrenite se onome cemu najbolje znate, legalnoj ekonomiji.Ukoliko ni to neznate ostavite sposobnim ljudima da to urade.Politika je za vas misaona imenica.Ako ste toliko jaki kako kazete ,Jedna kolona, trebali ste da izadete na izbore i da voljom naroda budete na celo drzave.To se gos. zove demokratija.Ako mislite tu kolonu od stotinak na ulici nemojte se zacuditi da u jednom momentu naidete na zid onih koji su svoj legalni glas dobili voljom naroda.Trcacete natraske brze nego napred.Onda cete reci da ova vlada nije demokratska.A ona samo brani ono sto je stekla.I to se zove odbrana narodne volje.Sve sto budete uradili je protiv svog naroda i svoje drzave.I sto pre shvatite to ce biti bolje i za vas i za vase istomisljenike.A vas je jako malo.

Gale

24.07.2020. 12:32

Vide se svi ti njegovi očajnički potezi da se domogne vlasti.O kakvoj to koloni prića Dragan Đilas, pa prvi je on krivac što opozicija nije u stanju da se udruže. Jer svi bi oni da dođu na vlast, što se kaže mala bara puno krokodila. Pa ko je zagovarao bojkot nego njegov SzS, sada okrivljuju druge umesto sami sebe

Stefan

24.07.2020. 14:51

Za vreme Djikijeve vladavine Beograd je svake godine bio unazadjivan za tri. Ne zelim nazadan Beograd, zelim napredan Beograd, Beograd u kome se gradi, ulaze, zelim Beograd pun turista, zelim Beograd na vodi, Beograd koji ima metro. On je to mogao samo da sanja.

Nenad

24.07.2020. 15:01

Iskreno, Djilas mi se smucio. Kako nije svestan toga da ga narod vise ne zeli? Bio je na vlasti, imao je priliku da uradi nesto korisno, nista uradio nije, ne znam sta zeli vise..

Mala plava

24.07.2020. 22:16

Đilasova tajkunsko žuta,lopovska kolona je došla glave Srbiji i više je niko ne želi niti će imati prolaza.Đilas ne može da podnese,puca od muke što su mu vrata naroda zatvorena.