VEĆINA članova predsedništva SNS protivi se učešću socijalista u novoj vladi.

Ivan

22.07.2020. 13:16

@lak - Ti ne znas zakon. Vucic ne donosi odluku vec to radi premijer. Kada je Vucic bio premijer a Nikolic predsednik nije Nikolic donosio odluku ko ce biti ministar i premijer i kako ce stranke da se udruze vec je to radio Vucic kao premijer. A sada to treba da radi novi premijer a ne Vucic koj i je po ustavu predsednik i nema nikakve ingerencije. OBJAVITE OVO NOVOSTI A NE DA OBJAVLJUJETE SAMO BOTOVE.

Ma Ja sam

22.07.2020. 10:19

Ministra spljnih poslova se nikada ne menja bez neke velike potrebe, A Dacic je dobro odradio posao do sada. Nadajmo se da je Vucic malo pametniji od ostalih. Jedino, ako misli da Brnabicevu postavi na to mesto.

Goran

22.07.2020. 10:41

Видели сте ко доноси одлуку о Влади пре неки дан. Као и прошли пут. Још су остале консултације са Русима. Наравно да и законска форма мора да се испоштује, али је јасно да се за домаћим столом никакве одлуке не доносе. Горан

Zivoslav

22.07.2020. 11:07

Potpuno se slažem ja i mnogi drugi , vlada bez sps-a Oni trebaju u opoziciju i da prođu kroz "čistilište" i značajno osveže partiju sa novim mladim. ljudima , pravim socijalistima. Dosta nam je Dačića i Palme i njihovog socijalizma. Hoćemo Šapića i DSS u vladi

Kosta

22.07.2020. 11:29

Još će se sigurno razmisliti o koalicionim partnerima. Bilo je velikih, neprihvatljivih dešavanja u SPS u nedavno i normalno da je ovakva reakcija funkcionera SNS. Ipak, državni interesi su na prvom mestu i o tome će se voditi računa.

Jasna

22.07.2020. 13:29

Iako su argumenti za izostanak SPS-a iz Vlade u narednom mandatu izuzetno snažni, pre svega oni o delovanju nekih socijalista kao da su najtvrđa opozicija, SNS državni interes uvek stavlja iznad stranačkog, tako da je moguće da će se Dačić i njegovi i ovaj put provući i učestvovati u vlasti.

Ime

22.07.2020. 14:01

Treba ih najuriti, jer nista dobro nisu doneli. Samo zlo i naopako sa njima. Jedino tu sto nesto malo vredi je Dacic. Ostali sve, cuvaj boze. Ali Zare igra. Videcemo.

Raso

22.07.2020. 16:04

Не схватам чему жуч и расправе. Нико од њих се ништа не пита и кад буде министар а не сада. Ипак, пукотине су очигледне и како год да то сада изгледа чудно све ово ће се завршити бар око половине законског рока на власти а можда и раније. Годину и по, до две најдуже јер апетити расту, странци притишћу и траже испуњење обећања, народ гладан, ... Не може то дуго тако!

milodrag

22.07.2020. 16:33

SNS treba da se osloni na svoje stručne kadrove da ne prolazi priča kako kod nas nema stručnjaka pa se uvaljuju koalicioni i preletački kadrovi. Članovi SNS - a su s pravom nezadovoljni jer dođemo kao glasačka mašina dok su izbori a posle izbora se podmiruju kojejekakvi koalicioni i interesni likovi pa da bar nešto vrede ili da imaju adekvatno obrazovanje već su pretežno prodavači magle i poltroni ili milogorci.

joco

22.07.2020. 16:35

Nazalost ljudi koji su protiv Dacica takodje su skriveno protiv Vucica-jer ova stegao kaiseve i nema drpanja kao pre!! Nerazumem sta su to ONI uradili dobro i bolje od Dacica..pa recimo onaj za BIA-glavi Glisic.ili Stefanovic..smesno njima se strane sluzbe setaju po Srbiji kao da su najzostalijoj drzavi-NANELI OGROMNU STETU DRZAVU,da je to imalo pravde oni bi leteli kao stari namestaj na ulicu!!!..Ministarka Zorana,zasto neupitate ljude iz Zeleznice Srbije sta je ona sa muzem radila to coveku...idite pitajte u centrali u Beograd ili Lapovo Varos..ona je olicje stranog coveka u Srbskoj suknji!!!! Dacic je SRBIN koji obozava otadzbinu i Rusiju i kao takav naneo je mnogo stete Englezima,Nemcima i Amerima duboke drzave ogromnu stetu u diplomatiji..a OVI STO SE ZALE sta su oni uradili!!??...da nije Vucica i njegovih kontakt veza STA BI ZORANA ili ovi ostali koji nemaju gde da se ugrade!! Ovo samo pokazuje da neko dobro placa Novicu Tonceva i ove protiv da sruse Vucica..pa Toncev se nadrpao kesa od 2013-2016 dole na juznom kraku autoputa-proverite papire TONCEV GRADNJA DOO,SURDULICA i njegovu ispostavu u Mirjevu..vara kao madjonicar.Pa kad je NEKO!!!!-gurnu dokaze i zapretio da napadne Dacica i Vucica ali uz podrsku Zorane,i ovih mangasa..Zorana hoce strance ili MI6 ili Amere duboke drzave jer su obecali doooobru lovu. Ponovo su udarili,podmuklo i ispod morala..na kvarno..IZADJI ZORANA I sci ostali iz SNS idite kod Novice Tonceva i pravite nesto NOVO!!!!!

Srdjan

22.07.2020. 18:25

Не знам чему "развлачење кора" када и онако нису _ egal били на изборима. Званично, разлика је 'огромна, па губљење времена иде врхушки. Увек било. Онако биће како им је сервирано са стране, којима није битно ко ће ко и с ким да буде. Важно је да се одради "домаћи" са што већом оценом. А народ ... ко га па и пита?!! Гута шта му се сервира.