VULIN PORUČIO U KRAGUJEVCU: Pokret socijalista će uvek insistirati da se odbrambena industrija Srbije posebno vrednuje u našem društvu

Novosti online

15. 06. 2020. u 17:43

Pokret socijalista će uvek insistirati da se odbrambena industrija Srbije posebno vrednuje u našem društvu, poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na zajedničkom sastanku SNS-a i PS-a u Kragujevcu.

ВУЛИН ПОРУЧИО У КРАГУЈЕВЦУ: Покрет социјалиста ће увек инсистирати да се одбрамбена индустрија Србије посебно вреднује у нашем друштву

Foto: Tanjug

Vulin je kazao da on i njegov PS snažno podržavaju politiku predsednika Vučića i dodao da je neophodno sačuvati političku stabilnost kako bi Srbija mogla da nastavi da se razvija i jača.

-Pokret socijalista snažno podržava politiku predsednika Vučića, politiku vojne neutralnosti, politiku socijalne pravde i politiku brige o Srbima koji žive van Srbije.

Da bi sve to bilo moguće, moramo sačuvati političku stabilnost i moramo obezbediti da se ekonomski razvijamo- smatra Vulin.

Ministar odbrane i predsednik PS-a je naglasio da će njegov PS uvek insistirati na tome da se odbrambena industrija posebno vrednuje u našem društvu.

- Pokret socijalista će uvek insistirati da se odbrambena industrija Srbije posebno vrednuje u našem društvu, da se obezbede odgovarajući podsticaji i da smo stalno u prilici da zapošljavamo svoje ljude, da naša vojska kupuje naše proizvode, našu tehniku, proizvode naše pameti i da na taj način pomažemo i Kragujevcu i svim lokalnim samoupravama, tamo gde funkcioniše i radi odbrambena industija Srbije- naveo je Vulin.

Vulin je ocenio da Srbija mora da bude i vojno i ekonomski snažna, kako bi mogla da bude vojno neutralna i socijalno pravedna zemlja.

- Da bismo bili vojno neutralni, moramo da budemo vojno snažni, da bismo bili socijalno pravedni, moramo da budemo ekonomski snažni- rekao je Vulin prilikom razgovora sa gradonačelnikom Kragujevca Radomirom Nikolićem i članovima SNS-a i PS-a.

Gradonačelnik Kragujevca i funkcioner SNS-a Radomir Nikolić pozvao je sve građane Kragujevca da 21. juna izađu na izbore i podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu.

Nikolić je podsetio na sve projekte važne za grad Kragujevac, koji su realizovani i uz pomoć i podršku ministra Vulina i njegovog ministarstva.

"Aleksandar Vulin je ministar koji je izuzetno pomagao da se realizuju brojni, značajni projekti za grad Kragujevac.

Radimo zajedno i na izgradnji stanova za pripadnike vojske, BIA, i policije, zahvalan sam mu na pomoći i podršci", kazao je Nikolić u Kragujevcu na sastanku SNS-a i PS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a