DINKO NASTAVLJA SA ANTISRPSKOM POLITIKOM! Nakon poređenja sa ustašom koji je ubijao Srbe, sada reklamira sramni festival

Novosti online

15. 06. 2024. u 13:39

DOKAZANI autošovinista i osvedočeni srbomrzac Dinko Gruhonjić, profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu koji se sam poredio sa ustaškim ratnim zločincem i ozloglašenim komandantom koncentracionog logora Jasenovac Dinkom Šakićem, hejter koji je predlagao da se crkve i manistiri Srpske pravoslavne crkve pretvore u pabove, sada na svom portalu "Automonija" reklamira festival koji promoviše lažnu državu Kosovo "Mirdita - dobar dan".

ДИНКО НАСТАВЉА СА АНТИСРПСКОМ ПОЛИТИКОМ! Након поређења са усташом који је убијао Србе, сада рекламира срамни фестивал

Foto: Medija centar Beograd

Naime, na sajtu pomenutog medija, kojim rukovodi Gruhonjić, stoji promo tekst:

- Jedanaesti festival „Mirdita, dobar dan“ u Beogradu od 27. do 29. juna - a u njemu je izložen čitav program koji promoviše lažnu državu Kosovo.

Nijednog momenta nije pomenuto, a kamoli kritikovano, to što se ta sramna manifestacija održava na jedan od najvećih srpskih praznika "Vidovdan".

Na kraju je posebno istaknuto da se festival organizuje se uz podršku Rokfeler Fondacije.

Ovde nije samo reč o tome da su oni koji stoje iza "Autonomije" uzeli novac za reklamu antisrpskog festivala i da kod nekih čast ima cenu, ovde je reč i o potvrdi stavova Dinka Gruhonjića koji Kosovo priznaje kao nezavisnu državu.

Foto: Printskrin

Očigledno da mu ne smeta ni to što su akteri festivala pokušali da u srpsku prestonicu unesu i simbole i fotografije paravojne terorističke organizacije UČK, poznate po tome što su pljačkali,silovali, otimali i klali Srbe, ne štedeći ni decu.

Foto: Printskrin

Kad se sve sabere i oduzme, nije ni čudo što mu ne smeta, jer u suprotnom ne bi se poredio sa ozloglašenim ustaškim zločincem Dinkom Šakićem, koji je takođe poznat po surovosti prema Srbima!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)