BOŽIĆ POSTAVILA STEFANOVIĆA NA MESTO: "Biće da se plaši tajnih službi zemalja s čijim ambasadama je u prisnom odnosu..."

Novosti online

12. 06. 2024. u 19:04

SANDRA Božić, član Predsedništva SNS-a, regaovala je na izjave Borka Stefanovića o tome kako je postavljanje Vladimira Orlića na čelo BIA-e "nastavak partijskog otimanja državne tajne službe.

БОЖИЋ ПОСТАВИЛА СТЕФАНОВИЋА НА МЕСТО: Биће да се плаши тајних служби земаља с чијим амбасадама је у присном односу...

Foto: SNS

- Da je na čelu BIA u vreme vlasti Borka Stefanovića bio neko ko može svojim integritetom, znanjem i iskustvom da parira Vladimiru Orliću, sigurna sam da neko poput Stefanovića ne bi imao priliku da rasparčava teritoriju Srbije zarad političkih dogovora i očuvanja vlasti po svaku cenu.

Najveće “dostignuće” politike koju je zastupao Borko Stefanović jeste postavljanje granice između Srba i Srba na Ibru i izdaja srpskog naroda na KiM. Danas tu politiku nastavlja uspešno da promoviše udvarajući se partnerima iz različitih ambasada ne bi li dobio priliku da nastavi s prodajom nacionalnih interesa Srbije. Pitanje je samo na koji deo teritorije Srbije se sada nameračio i šta je obećao da će ispostaviti svojim sponzorima zarad podrške u pokušaju da dođe na vlast.

Kada govori o strahu zloupotrebe tajne službe zarad obračunavanja u političke svrhe, biće pre da se plaši tajnih službi zemalja s čijim ambasadama je u prisnom odnosu - napisala je Božić na društvenoj mreži Iks.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DONETA PRESUDA ZA UBISTVO ALEKU BOLDVINU: Glumac briznuo u plač, a supruga pokušavala da ga uteši (FOTO)