IMAJU DA PONUDE SAMO MRŽNJU PREMA VUČIĆU: Predsednik o delovanju opozicije pred predstojeće izbore

Novosti online

26. 05. 2024. u 13:09

OBRAĆAJUĆI se pristalicama sa mitinga Srpske napredne stranke u Valjevu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na opoziciju.

ИМАЈУ ДА ПОНУДЕ САМО МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ: Председник о деловању опозиције пред предстојеће изборе

Foto Tanjug/Marko Đoković

- Oni su se i u Valjevu i u mnogim drugim mestima, dok smo se mi bavili najvažnijim državnim pitanjima bavili jednom stvari - kako će snažnije i jače da uvrede mene, što ružniju reč da kažu o meni i to im je ceo program. Kada ih pitate šta ćete da uradite, oni ne znaju šta da vam kažu - rekao je Vučić.

- Koju si to ti fabriku doveli u Valjevo? Kakva je vaša politika osim što mrzite Vučića, šta ste to rekli ljudima da ćete da napravite? Šta je to drugo što imate da ponudite narodu sem mržnje prema Vučiću - istakao je predsednik.

Dodao je da želi da da i treće obećanje, koje se tiče i Užice, Kosjerića, Prijepolja, pa i Beograda.

- Krenućemo narednih godinu dana u izgradnju, punu rekonstrukciju i ubrzanje pruge do 160 kilometara na sat, Valjevo - crnogorska granica, time otvarate sve puteve i kapije ka Valjevu, Valjevo postaje železnički čvor. Da vas pitam, jesu vam to rekli da će da urade? Ništa vam nisu rekli osim "mrzimo Vučića". Razmislite da li glasate zbog toga što treba sa nekim nekog da mrzite da bi se taj neko dočepao fotelje, ili ćete da glasate za planove i programe. Ja im nijedno ime neću izgovoriti, uopšte me ne intersuje. Ja verujem u našu snagu, ideju, programe, našu Srbiju, naše Valjevo. Neću da ih mrzim i neću na mržnju mržnjom da im uzvraćam, već ljubavlju i poštovanjem, planovima i programima - poručio je šef države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)