BRNABIĆ: Predstojeći izbori odlučuju o tome kako će Srbija dalje

Novosti online

25. 05. 2024. u 12:32

PREDSEDNICA Skupštine Srbije Ana Brnabić zahvalila se danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za istrajnost koju pokazuje u borbi za Srbiju.

БРНАБИЋ: Предстојећи избори одлучују о томе како ће Србија даље

FOTO: Novosti

Ona je istakla da joj je ogromna čast što je danas sa čitavim timom u Čačku.

- Želim da se u ime svih nas zahvalim i pozdravim našu strašnu mašinu, Aleksandra Vučića, za svu njegovu borbu i strast, koji je pokazao kako se brani istina i Međunarodno pravo. Hvala Vam, predsedniče, za sve što ste uradili prošle nedelje u Njujorku - istakla je na samom početku Ana Brnabić.

Prema njenim rečima, ovi izbori odlučuju o tome kako će Srbija dalje.

- Da li ćemo nastaviti da pobeđujemo, ili krenuti put prošlosti. Da li ćemo se vratiti na onaj period kada je Srbija bila na začelju. Ovo nisu izbori na kojima se odlučuje samo o komunalnim pitanjima, zato što opozicija protiv koje se borimo nije tu da bi predstavila plan, program, viziju, da predstave šta bi drugačije uradili za građane - rekla je ona.

- Tu je da bi zaustavila politiku razvoja Srbije. Tu su oni da bi od neke lokalne samouprave krenuli u rušenje Aleksandra Vučića, SNS-a i svih naših koalicionih partnera koji su napornim radom doveli do toga da je Srbija danas pobednička zemlja - naglasila je Brnabić.

BONUS VIDEO: "TI SI SLEDEĆI" Pretnje državnicima na CBS-u - Među njima i Vučić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?