VUČIĆ IZ NJUJORKA UPITAO CEO SVET: Šta ćete da radite sada?

Novosti online

22. 05. 2024. u 17:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se u Njujorku na panelu "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti" na kojem su govorili Srbi koji su doživeli ili su svedoci zločina.

ВУЧИЋ ИЗ ЊУЈОРКА УПИТАО ЦЕО СВЕТ: Шта ћете да радите сада?

Foto: Printskrin

- Naš stalni predstavnik ovde je želeo da razgovara sa Nemcima kao glavnim tvorcima ove rezolucije, da vidimo da li možemo nešto zajedno da uradimo: A znate li kakav odgovor je dobio, citiram: "Suočićete se sa rezolucijom, na način na koji vam mi budemo dali" - rekao je Vučić i nastavio:

- Znam mali smo, ali verujemo da evropske i demokratske vrednosti znače da treba da budemo uključeni o donošenju tako važnih odluka. Dragi prijatelji iz Evrope koji ste prisutni ovde i svi naši prijatelji sa svih kontinenata, šta ćete raditi kada otvorite Pandorinu kutiju, šta ćete dalje, hoćete li reći da protiv sovjetskog naroda nije počinjen genocid, da ubijanje Srba od strane nemačkih i hrvatskih nacista u Prvom i Drugom svetskom ratu nije genocid? Šta ćete reći za različita pitanja iz celog sveta, da li ćete okrenuti glavu, ili ćete reći nije ovo mesto gde se nešto poriče, ili ćete vi da poričete kada vama to ne odgovora u političkom smislu - upitao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOVELI ARENU U ZAGREBU DO USIJANJA: Saša Matić i Milica Pavlović zapevali zajedno - pevač prekinuo odmor da bi gostovao na koncertu (VIDEO)