JOŠ JEDNA POTVRDA DA JE VUČIĆ BIO U PRAVU: Bosanci planiraju veliki udar na Srbiju nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici!

Novosti online

12. 05. 2024. u 23:19

Bivši šef kabineta predsednika Ustavnog suda BiH Nedim Ademović objasnio je kako sve Bošnjaci planiraju da udare na Srbiju nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici.

ЈОШ ЈЕДНА ПОТВРДА ДА ЈЕ ВУЧИЋ БИО У ПРАВУ: Босанци планирају велики удар на Србију након усвајања резолуције о Сребреници!

Foto: Printskrin

Naime, tražiće milijarde dolara ratne odštete na osnovu američkih presuda protiv Radovana Karadžića, obnoviće tužbu protiv Srbije i hoće da nas nateraju da obeležavamo godišnjice “genocida”.

- SIguran sam da će pravni timovi koji rade na tome pokušati da objasne da Radovan Karadžić nije počino zločine kao fizičko lice već kao javni dužnosnik koji je pre svega bio politički vođa jednog režima koji je davao naloge vojnoj sili da počini zločine koji su počinjeni. I verovatno će se pokušati u izvršnom postupku dokazivati da ne onaj Radovan Karadžić već režim iza toga treba da to plati. Ukoliko se eventualno protumači Radovan Karadžić kao nešto više, kao režim, kao institucija, kao država onda eventualno postoji mogućnost da naplata ide protiv nekog javnog subjekta. Hoću da kažem da se politička klima, globalni stav toga događaja promenio. To može eventualno uticati na odluku da li eventualno pokušati revidirati zaključke vezano za postupak protiv Srbije - rekao je Ademović.

Celu njegovu izjavu pogledajte na priloženom video-snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (8)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice