NE MOŽE DA SAKUPI POTPISE U OPŠTINI U KOJOJ ŽIVI, PA OBMANJUJE GRAĐANE: Oglasili se iz opštine Čukarica povodom laži Save Manojlovića

Novosti online

10. 05. 2024. u 22:23

ZBOG neistina koje iznosi Savo Manojlović, koji je danas upao u prostorije Gradske opštine Čukarica nakon radnog vremena, oglasili su se iz Opštine Čukarica i saopštili da su po zahtevu pokreta „Kreni promeni“ overitelji za prikupljanje potpisa bili obezbeđeni 1, 7, 9. i 10. maja.

НЕ МОЖЕ ДА САКУПИ ПОТПИСЕ У ОПШТИНИ У КОЈОЈ ЖИВИ, ПА ОБМАЊУЈЕ ГРАЂАНЕ: Огласили се из општине Чукарица поводом лажи Саве Манојловића

Foto: Printskrin

- Takođe, pokret „Kreni promeni“ je upoznat i sa odlukom da im je overitelj dodeljen i za subotu, 11. maja. Napominjemo da je Gradska opština Čukarica u skladu sa svojim kapacitetima dala overitelje i svim ostalim listama, koje su to tražile. 

Vezano za besmislene insinuacije da je predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić izašao na sporedan izlaz, naglašavamo da predsednik koristi isključivo glavni ulaz za dolazak na posao i za odlazak sa istog, što se može i videti na kamerama.

Razumemo da Savu Manojloviću veliku neprijatnost izaziva činjenica da ne može da prikupi dovoljan broj potpisa čak ni za opštinu na kojoj stanuje, ali to nije razlog da iznosi neistine i da obmanjuje građane.

Ujedno, obaveštavamo grupu građana „Kreni promeni“ i Sava Manojlovića da Gradska opština Čukarica ne obezbeđuje usluge notara, jer iste po zakonu ne spadaju u nadležnosti gradskih opština, već u komercijalne usluge. Notare, ukoliko to žele, moraju poput svih drugih građana da angažuju o sopstvenom trošku. Opštinske overitelje dobijaće uvek ravnopravno sa svim drugim učesnicima izbora, u skladu sa zakonom. Rad gradske opštine nije klip za tik-tok, niti poligon za obezbeđivanje medijske pažnje nesotvarenim učesnicima rijaliti programa, već ozbiljan i odgovoran servis građana Čukarice - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Pokret "Kreni-promeni" finansiraju američki milijarderi Rokfeleri i Soroš

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)