VUČIĆ O SJAJNIM REZULTATIMA ER SRBIJE: Avio kompanija je prevezla 4.200.000 putnika, ove godine očekujemo više od pet miliona

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

15. 04. 2024. u 17:13

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovao je otvaranju avio-linije Beograd Mostar gde se obratio prisutnima. Predsednik se u svom govoru osvrnuo na sjajne rezultate Er Srbije.

ВУЧИЋ О СЈАЈНИМ РЕЗУЛТАТИМА ЕР СРБИЈЕ: Авио компанија је превезла 4.200.000 путника, ове године очекујемо више од пет милиона

Foto: Printskrin

- Počinju sa malim stvarima i predsednici vlade, ljudi... Mislite prošao je još jedan dan, to je neki događaj. Da vas podsetim kada smo pre desetak godina defakto osnivali Srbiju, bio običan događaj. Došli novinari rekli - "šta priča ovaj tu, ko će tim da leti, izmišljaju da nam objasne kako ukidaju JAT, nikada neće ništa od toga da naprave. 2023. samo Er Srbija je prevezla 4.200.000 putnika. Ove godine očekujemo da imamo više od 5 miliona. Krenulo je mnogo drugačije, sa minimalnim očekivanjima, ili nikakvim - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (2)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice