VUČELIĆ: Dan sećanja na bombardovanj impresivno obeležen, sramno je bilo izveštavanje Šolakovih i Đilasovih medija

Novosti online

27. 03. 2024. u 12:00

MILORAD Vučelić, glavni i odgovorni urednik Novosti gostovao je u jutarnjem programu TV Prva gde je govorio o terorističkom napadu u Moskvi.

ВУЧЕЛИЋ: Дан сећања на бомбардовањ импресивно обележен, срамно је било извештавање Шолакових и Ђиласових медија

Foto: Printskrin

- Sa stanovišta dela štampe u Srbiji, kao i većeg dela štampe zapadne štampe odmah se znalo da to nisu Ukrajinci i odmah se znalo da to mora biti ISIS i odmah se znalo, posle pola sata da je to zbor rata u Siriji i Rusiji, i da je to zbo ratovanja Rusije protiv ISIS, kao da protiv tog ISIS nisu ratovale i druge zapadne zemlje, nego samo Rusi. To je očigledno jedna spinovana priča - kaže Vučelić i dodaje da je retko da se posle pola sata zna šta je.

Vučelić dodaje da je ceo događaj nesumnjivo vezan sa ratom u Ukrajini.

Vučelić je takođe, komentarisao to što je na Sednici SB UN odbijeno da se na inicijativu Rusije govori o NATO agresiji na SRJ.

- To je jedan znak, kao što je znak da se Prištini dodeljuje status posmatrača pri NATO paktu. Nikada bolje nije bio obeležen, nikada impresivnije dan bombardovanja u Srbiji kao ove godine. To je zaista bilo onako kako dolikuje u znak sećanja na tolike žrtve i tome što se dogodilo  - rekao je Vučelić i dodao da se nikada nije desilo da kao sada grupacija medija Đilasa i Šolaka na taj način piše protiv svog naroda. - Jednostavno to nije zabeleženo u istoriji.

Šta je sve rekao Vučelić pogledajte na priloženom video snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)