SRPSKA LISTA: Nadležne institucije da hitno uhapse Radoicu Radomirovića

Novosti online

20. 03. 2024. u 15:27

IMAJUĆI u vidu audio-snimak koji se pojavio u medijima i na društvenim mrežama, a na kome se može čuti više nego jasno priznanje Radoice Radomirovića da je njegova ekipa odgovorna za paljenje automobila na severu Kosova i Metohije, tačnije automobila tadašnje zamenice nelegalnog i nelegitimnog gradonačelnika Hetemija, i tada Radomirovićeve saradnice, pozivamo nadležne institucije da hitno uhapse Radoicu Radomirovića i sprovedu odgovarajući krivičnu postupak, navodi se u saopštenju Srpske liste.

СРПСКА ЛИСТА: Надлежне институције да хитно ухапсе Радоицу Радомировића

Foto: Srpska lista

- Ako znamo da kosovska policija nije učinila ništa da uhapsi odgovorne koji su koristili opijate u radno vreme u zgradi opštine, pored Kurtijevih specijalaca i lažnog gradonačelnika, pozivamo međunarodnu zajednicu da izvrši pritisak na kosovske institucije i procesuira odgovorne za nedela, za šta su se Kurtijevi saborci utrkivali da optuže Srpsku listu i državu Srbiju. Verujemo da je taj pritisak neophodan, posebno jer su neke ambasade svojevremeno osudile paljevinu automobila i zatražili otkrivanje kažnjavanje odgovornih. Verujemo da je taj zahtev i dalje na snazi - navodi se u saopštenju.

- Želimo da verujemo da simpatije i podršku koju Radoica Radomirović ima od Aljbina Kurtija neće sprečiti nadležne organe da ispitaju Radomirovića i utvrde odgovornost. Vladavina prava podrazumeva da nema nedodirljivih i da se zakon primenjuje prema svakome bez obzira na simpatije premijera, ministara ili nešto slično. Građani Leposavića, posebno oštećeni, moraju da znaju ko je piroman, ko uništava imovinu drugih građana, i da se odgovorni moraju kazniti i nadoknaditi štetu - zaključuju iz Srpske liste.

BONUS VIDEO: KURTIJEV RADOICA UHVAĆEN NA DELU: Pojavio se snimak u kome priznaje da pali automobile Srbima na KiM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev