KURTIJEV RADOICA UHVAĆEN NA DELU: Pojavio se snimak na kome priznaje da pali automobile Srbima u Leposaviću (AUDIO-SNIMAK)

Novosti online

20. 03. 2024. u 12:22

U JAVNOST je dospeo audio-snimak u kome Kurtijev Srbin Radoica Radomirović za svog najbližeg saradnika kaže: "Burski je neviđeno glup, ne shvata da mi palimo automobile".

КУРТИЈЕВ РАДОИЦА УХВАЋЕН НА ДЕЛУ: Појавио се снимак на коме признаје да пали аутомобиле Србима у Лепосавићу (АУДИО-СНИМАК)

Foto Kabinet premijera tzv. Kosova

Audio-snimak nastao je novembra 2023, restoran Libero, Leposavić.

Kurtijev bliski saradnik R. Radomirović u razgovoru sa svojim narkomanima iz Opštine Leposavić, mesec dana nakon što je zapalio auto Dragane Miletić Bebe, bivše zamenice nelegalnog šiptarskog gradonačelnika Ljuljzima Hetemija, u jednom trenutku kaže za svog najbližeg saradnika, nelegitimnog predsedavajućeg skupštini Burić Gorskog da je neviđeno glup između ostalog jer ne shvata da su upravo Radoica i njegova ekipa narkomana ti koji pale automobile.

Inače, i automobil Burić Gorskog je zapaljen 28. 1. 2024, objavljeno je na Telegram kanalu BUNKER.

Podsećamo, pre svega par dana pojavio se i audio-snimak, objavljen primarno na Telegram kanalu "Bunker", a na kojem Kurtijev zamenik ministra, bivši Srbin Radoica Radomirović daje instrukcije svojim poslušnicima kako da zapale automobil.

Naime, na istom snimku Kurtijev Srbin Radoica Radomirović, dan uoči paljenja auta načelnice opštinske uprave u Leposaviću Radmile Vukićević, daje instrukcije Pavlu Radoviću (suspendovanom tzv. kosovskom policajcu zbog snimka kako konzumira kokain) i Slađanu Mijajloviću (takođe narkomanu) kako da zapale auto, što je i učinjeno.

BONUS VIDEO: JOVANOV ODGOVORIO ĆUTI, SVI UMIRU OD SMEHA: Ana Brnabić je rekla šta je, vi izađite iz ormana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!