EKSKLUZIVNO: Kurtijev Srbin Radomirović daje instrukcije svojim poslušnicima kako da zapale auto (AUDIO-SNIMAK)

Novosti onlajn

18. 03. 2024. u 12:08

DRUŠTVENIM mrežama kruži audio-snimak, objavljen primarno na Telegram kanalu "Bunker", a na kojem Kurtijev zamenik ministra, bivši Srbin Radoica Radomirović, daje instrukcije svojim poslušnicima kako da zapale automobil.

ЕКСКЛУЗИВНО: Куртијев Србин Радомировић даје инструкције својим послушницима како да запале ауто (АУДИО-СНИМАК)

Foto: Printscreen

Audio-snimak, naime, zabeležen je 28. februara, u restoranu Skadarlija u Leposaviću.

Kurtijev Srbin Radoica Radomirović dan uoči paljenja auta načelnice opštinske uprave u Leposaviću Radmile Vukićević, daje instrukcije Pavlu Radoviću (suspendovanom tzv. kosovskom policajcu zbog snimka kako konzumira kokain) i Slađanu Mijajloviću (takođe narkomanu) kako da zapale auto, što je i učinjeno.

- Samo sipaš 100 grama benzina kod brisača, pa onda ispod kola gde ona masnoća, kablovi, to kad uhvati, to se ne gasi - navodi Radomirović u audio-zapisu koji možete poslušati ispod. 

Podsetimo, automobil je zapaljen i izgoreo u noći 29. februara oko 4.00 ujutru.

Izdajnici, Kurtijevi Srbi, ne samo što su se prodali šiptarskim teroristima za neke "pozicije" i malo droge, već i pale automobile svojim sunarodnicima.

Foto Kabinet premijera tzv. Kosova

Važno je istaći i da je po ovom starom modelu paljenja prednjeg dela automobila, juče zapaljen i auto časnog Srbina iz Leposavića D. M., o čemu su izveštavali mediji. U oba slučaja nameće se isti modus operandi Kurtijevog Srbina Radoice Radomirovića. 

Kurtijev Srbin poznat po brojnim aferama

Radoica Radomirović, Kurtijev Srbin, poznat je po brojnim aferama - od bludničenja do otvorenog nasilja prema ženama i socijalno ugroženima.

Pre nekoliko dana na Telegram kanalima objavljen je njegov snimak na kom se u zgradi opštine Leposavić hvali svojim bludnim radnjama i ističe kako je plaćao prostitutke, uz sve neprikladne detalje koje opisuje. Prethodno, mediji su u više navrata objavljivali kako protiv njega postoje prijave za nasilje u porodici i pretnje ubistvom jednoj ženi. To nije sve - spisak njegovih zlodela je poduži, pa je krajem prošle godine sa svojim pajtosima, Kurtijevim Srbima, predvodio grupu koja je Srbima u Leposaviću otimala stanove i iz njih izbacivala socijalno ugrožene.

Kamere u ovoj opštini snimile su ga i kako lepi plakate i ispisuje grafite protiv Srpske liste. 

Sva navedena zlodela protiv Srba na Kosovu i Metohiji čine ga idealnim za saradnju sa premijerom lažne države. Sada je svima potpuno jasno zašto je Kurti baš njega postavio za svoje ministarstvo i dao mu funkciju. Fotelju koju je dobio mora da opravda gnusnim udarima na Srbe. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!