HOLIDEJ, MARATON ILI "NAŠI BIRAČI SU OTIŠLI 28. APRILA DA SLAVE 1. MAJ": Ovo su urnebesni izgovori opozicije za neizlazak na izbore (VIDEO)

Novosti online

06. 03. 2024. u 13:52

KADA je reč o predstojećim izborima u Beogradu, opozicija, po svemu sudeći, ne zna šta želi.

ХОЛИДЕЈ, МАРАТОН ИЛИ НАШИ БИРАЧИ СУ ОТИШЛИ 28. АПРИЛА ДА СЛАВЕ 1. МАЈ: Ово су урнебесни изговори опозиције за неизлазак на изборе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

"Želimo izbore što pre, da okončamo ovu diktaturu!" - poručuju opozicionari, a kada im se izađe u susret i kada im predsednik Aleksandar Vučić kaže: "Ok, možda ih budete imali već 28. aprila", odjednom im to ne odgovara.

Dragoljub Draža Petrović, urednik opozicionog lista "Danas", na ovu temu izjavio je sledeće: "Nemoj tada, tad je holidej!"

Miloš Pavlović, odbornik Miroslava Aleksića, kaže: "Nemoj tada, tad je maraton!"

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, rekao je: "Nemoj tad, pliz, naši birači su otišli van Beograda, slave 1. maj."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (27)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)