I DOK prvi sa Đilasove liste, bahati Radomir Lazović, inače kandidat za funkciju premijera uz osmeh konstatuje da na izbore izlaze „brisači“, a ne glasači, samozvani lider Dragan Đilas bi u tom maniru da obriše ime Aleksandra Vučića sa svih budućih izbornih lista. Zašto? Zato što, kad bi Đilas dao svoje ime nekoj izbornoj listi, ista bi propala uveliko pre nego što bi bila i sastavljena.

Mirko

04.03.2024. 20:04

Izgleda da je verbalna eskalacija između Lazovića i Đilasa postala sastavni deo političkog dijaloga, ali da li će ovo pridoneti ozbiljnom političkom raspravljanju ili samo podsticati međusobne uvrede?

Maja

04.03.2024. 20:05

Postavljanje Lazovića kao kandidata za premijera i Đilasov pokušaj brisanja imena Vučića dodatno komplikuju politički pejzaž, ali da li će to doprineti stvarnim rešenjima za probleme građana?

Momčilo

04.03.2024. 20:07

Đilasov potez ukazuje na strategiju eliminacije političkih protivnika, ali da li će to dovesti do jačanja demokratskih institucija ili samo do dalje polarizacije?

Jovana

04.03.2024. 20:08

Kako će ovo uticati na poverenje građana u političke procese? Ovo je pitanje koje bi trebalo ozbiljno razmotriti u kontekstu jačanja demokratskih vrednosti.